Okategoriserade

Den anställdes dag!

Katrins Snapshots

Morsdag, farsdag, kvinnans dag, barnets dag, alla hjärtas dag, mannens dag, semlans dag, fan till och med den jävla kanelbullen har en egen dag. Men jag undrar en sak? Har vi inte glömt den anställdes dag? Jag tror inte att folk förstår hur svårt det är att hitta arbetsamma, lojala, kompetenta och positiva anställda. Det är min svåraste uppgift i mitt jobb. Så när man väl hittar dem så borde de fan få en egen dag som firas med en gemensam finlunch som chefen bjuder på. Det tycker jag. Och det kom jag på för att Emelie messade mig den här bilden att vi numera säljer chokladen i tre-pack. Men jag tänker på det när Cecilia vaggar och vyssar våra återförsäljare, när Ken briljerar med våra sociala medier, när Louisa strålar på andra sidan Atlanten och säljer in oss till Wholefoods. Jag har inte hittat många bra anställda genom åren men de jag har hittat wow. Bra gjort av mig.

Köp din sockerfria choklad här!

You Might Also Like

 • ARG!!!!!
  14 december, 2016 at 14:06

  Till Ann Heberlin och andra med liknande åsikter (och värre än så) : Ni är helt jävla ute och cyklar när ni påstår att alla som tigger här i Sverige är arbetsföra och handlingskraftiga ni måste fan gå med ENORMA skygglappar när ni missat hur många som är väldigt sjuka och har allvarliga skador!! DESPERATION och KÄRLEK till sina barn för deras ÖVERLEVNAD och även sin egna kan driva människor till något som kanske ses som ofattbart, som att ta sig hit till Sverige och leva på gatan tex!! DESSA MÄNNISKOR ÄR INTE MINDRE VÄRDA ÄN ER ATT FÅ HJÄLP , VÅRD OCH ETT BÄTTRE LIV!! NI KAN SÄTTA ERA SJÄLVGODA EPITETER SOM LEKTOR, LÄKARE LÄRARE OSV SOM NI INBILLAR ER HÖJER ERT MÄNNISKVÄRDE ÖVER DE SOM HAFT OTUREN ATT FÖDAS MED MOTGÅNGAR DISKRIMINERINGEN OCH SJIKDOMAR REDAN. FRÅN STARTEN!! VAR I HELVETE FINNS EMAPTIN DÄR?!! NEJ DET ÄR ETT JÄVLA HYCKLANDE HELA TIDEN ÄVEN INOM MEDIA SOM INTE BESKRIVER VERKLIGHETEN KORREKT! DÄR DE FINNS BARA NÅGRA FÅ PLATSER EGENTLIGEN PÅ HÄRBÄRGEN OCH ATT FLERA TAR EN AVGIFT LIKVÄRDIG MED HOTELL! Vem i helvete har råd med detta om man är sjuk och hemlös tiggare?!!!
  FINNS INGEN REALISM ELLER EMPATI I SVERIGE IDAG! DE ÄR OCKSÅ DÄRFÖR VI SER. DESSA MÄNMISKOR SOM TIGGER FORTFARANDE, FÖR HADE VI VARIT ETT FUNKTIONELLT SAMHÄLLE HADE DESSA MÄNNISKOR FÅTT HJÄLP! MEN NU BEHÖVER DE PENGAR FÖR ATT ÖVERLEVA OCH DERAS BARN, FRAMFÖRALLT DE SOM ÄR SJUKA HAR INGET ALTERNATIV – SÅ GE SJUTTON I ATT SPARKA UNDAN DE ENDA DE HAR FÖR ATT ÖVERLEVA!! SLUTA ATT HYCKLA OCH VARA RASISTISKA! TJUSIGA PÅKOSTADE GALOR DÄR MAN SAMLAR IN PENGAR TILL BEHÖVANDE I ANDRA LÄNDER – JÄTTE BRA – MEN ÄNDÅ UTESLUTER MAN DESSA MÄNNISKOR MED ROMSK BAKGRUND SOM OCKSÅ ÄR BEHÖVANDE , EN DEL SOM VI OCKSÅ SER PÅ NÄRA HÅLL HÄR I SVERIGE SOM HAR DET EXTREMT SVÅRT!!

  SEDAN KAN MÅNGA IDIOTER FRÅGA SIG SOM I MEDIA TEX, HUR DET KOMMER SIG DET GÅTT SÅ BRA FÖR ROMER I TEX SPANIEN OCH USA?!! DÄR I SPANIEN ARBETADE FLER ROMER ÄN ÖVRIGA INVÅNARE I LANDET, INNAN KRISEN!! KAN JU BERO PÅ OCKSÅ. ATT MEDIA I SVERIGE MEST RAPPORTERA OCH BELYSER DET SOM ÄR DÅLIGT, LÖGNER ELLER EJ! NI SOM GÖR DET HAR INTE GJORT DET LÄTTARE PRECIS FÖR DESSA MÄNNISKOR!I INTE GÖR NI DET LÄTTARE HELLER NÄR NI SOPAR RASISMEN UNDER MATTAN OCH INTE TAR ETT KRAFTTAG MOT SAJTER SOM FLASHBACK OCH ANNAT VARS INMEHÅLL HAR ÖVERTRÄTT LAGEN MÅNGSIFFRIGT GGR!!! SKAM!!!!!!;

 • $
  14 december, 2016 at 14:20

  Verkar jävligt fixerade vid bajs, vissa politiker också och vissa inom media, framförallt rasister, De har kanske en bajsfetisch eller så är väl rasister övelag väldigt primitiva, de tycker kanske om att rulla runt i avföring, när den ”dolda kameran” stängs av.

 • Trasiga skor
  14 december, 2016 at 15:00

  Ja vad spelar det egenrligen för roll i sammanhanget vad man har för yrke eller titel när man så uppenbart saknar LIVSERFARENHET! När man varit priviligerad sen dag 1 med få eller inga motgångar! Blir ju enbart absurt när sådana personer ska ha sådana makt när det är uppenbarligen inte förstår vad det handlar om. De har aldrig varit i samma situation. Dessa hemlösa människor går livets hårda inhumana ”skola” Med tanke på deras svåra prövningar och utsatthet borde de få mångdubbelt med pengar jämfört med dessa priviigerade empatiösa typer. OM de verkligen hade velat förstå, för att kunna hitta någon lösning och hjälpa, hade de åtminstone prövat ”att gå i deras trasiga skor”
  Istället för att ägna sig åt ”gissningslekar” och experimentera med andra oskyldiga människor( sociala experiment) Dessa elit/makt – människor är tydligen inte tillräckligt konstruktiva, har uppenbarligen inte empati nog,eller engagemang för detta och då blir det resultatet att samhället blir mindre humant och mer kallt och destruktivt. Nåågob som blir förvånad av följderna av fel människor vid maktens bord?
  Nej dessa människor som tigger på gatan hemlösa, frusna, förtvivlade, sjuka och hungriga som förnedrar sig själva gör sina barns överlevnad, de är inte annat än hjältar, och deras livserfarenhet skär mycket högre än vad ni än inbillar er att era titlar och examen gör. Visa respekt för dessa människor.

 • Jaja
  14 december, 2016 at 19:51

  Romer byggdes inte på en dag.

 • Ditt Apotek Online
  14 december, 2016 at 21:30

  Äkta dietpiller till salu… Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi…
  Adipex Retard 15mg, en efterföljare till Reductil. Väldigt populära med snabb viktnedgång…

  Pris:
  30st 850kr
  60st 1550kr
  100st 2350kr
  Inkluderad frakt

  Vi har även Benzo i olika sorter. Xanor (ksalol) Iktorivil, Stilnoct, Tramadol mm. Bara att fråga efter produkt.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Davve
  15 december, 2016 at 11:51

  Vad har tiggeriet med Katrins inlägg att göra?

 • Empati
  18 december, 2016 at 13:19

  Och ” Tiggarnas dag” De hemlösas dag” De sjukas dag” osv osv