Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej här är den. Den omtalade flygande bilen som Alex klottrade ner i all hast som fick mig och Ringo att gapa och sen fnittra generat resten av kvällen. Det är bra på sätt och vis att ha en kille som inte kollar sociala medier på riktigt för han hade ju blivit skogstokig om han visste att jag visade upp hans bil för alla er. A ja vet det är ganska exotiskt att han inte finns här bland oss vanliga dödliga superberoende men han har inte tid han gör vettiga saker. Så som läsa riktiga nyheter (mina nyheter läser jag här), träna och kolla på ufc. Så han vet liksom inte att jag visar hans bil för er. Tihi. Men den är bra eller hur? Det är Ringos uppfinning. En flygande bil. Alex bara hjälpte honom att rita den. Alex har för övrigt namnsdag idag. Grattis, Alex! Hoppas att du känner mina gratulationer genom cyberspace.

You Might Also Like

 • Ditt Apotek Online
  12 december, 2016 at 21:16

  Äkta dietpiller till salu… Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi…
  Adipex Retard 15mg, en efterföljare till Reductil. Väldigt populära med snabb viktnedgång.

  Pris:
  30st 850kr
  60st 1550kr
  100st 2350kr
  Inkluderad frakt

  Vi har även Benzo i olika sorter. Xanor (ksalol) Iktorivil, Stilnoct, Tramadol mm. Bara att fråga efter produkt.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • tantBOB
  12 december, 2016 at 21:28

  Men Hallo Katrin! Om du älskar honom så accepterar du att han vill ha ett privatliv och hänger inte ut honom i din blogg. Tillåt även dig själv att ha ett privatliv. Vi behöver inte veta allt om er.

 • Saga
  13 december, 2016 at 03:12

  Instämmer med tant Bob. Vidrigt för honom den dag han får veta att han visas upp i din blogg – mot hans vilja. Stackarn! Respektera att han inte vill leva sitt liv inför alla bloggläsare på nätet.