Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Skönt, landade just på Skavsta. Rambo poppar en flarra och svamlar om nån fotbollsmatch han absolut inte kan missa. Hans nya mössa är det enda han har med sig från resan. Sjukt nöjd. #skavsta #ryanair

You Might Also Like

 • ringolina
  6 december, 2016 at 16:49

  RAMBO
  RAMBO
  RAMBO

 • zzz
  7 december, 2016 at 02:21

  Ja Rambo är mycket finare o sötare än Ringo!
  Rambofan!

 • Gregbert
  7 december, 2016 at 05:33

  Jag tycker det är intressant hur en så ful och oattraktiv ”kvinna” som Zytomierska också kläcker ur sig lika dyngfula och irriterande barn. Sitter det i generna? Tur ändå att dom inte verkade ärva den där Mount Everest- kranen från morsan.

 • peo
  7 december, 2016 at 08:53

  Fler pic på dina barn please!

 • Jessica
  7 december, 2016 at 11:06

  Gregbert: Har du inget snäll att säga så ska man inte såga något alls, hört det förut? riktigt lågt av dig att ge dig på hennes barn, va har dom gjort dig?

 • Smulan
  7 december, 2016 at 13:21

  Dessutom så är Rambo mindre än Ringo. Han finns väl mer tillstädes än va Ringo gör. Eller också kanske han inte VILL va med på bild just där och just då. Kolla vilken bloggare som helst. Det är alltid mer bilder på den minsta. Det handlar inte om vem man gillar mest. Dessutom tror jag att Ringo skiter fullständigt i om lillebror är med på lite fler bilder. Han har nog fullt upp med att leva ett riktigt bra liv. Snart blir det nog bara bebisbilder. Då får nog zzz och kompani mycket att klaga på. Jag tycker att det är mycket roligare att se bilder på barnen än det där jäkla tjafset med reklam hela tiden. Vem vann förresten den där jäkla pepparkvarnen. Eller struntade hon i att lotta ut den sen. Någon som vet.

 • Kikki
  7 december, 2016 at 13:53

  Båda barnen är fantastiskt söta o Goa…
  Gått förbi Karlavägen o tänkt köpa dina grejer men kolsvart där.. ingen som jobbar?