Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Klart att jag hade velat vara där det är ju en jättestor bedrift och jag kan inte nog utrycka hur stolt jag är. Jag var tvungen att vara i Warszawa jag hade ett möte som inte gick att flytta på. Men när jag får den här bilden så känner jag ändå att det inte gjorde något att jag inte var där. Det spelar ingen roll vem i vårt företag som representerar och utan de här tre stjärnorna hade vi inte fått den här utmärkelsen. Sen bidrar jag med mitt såklart men det är långt från vad de här gör. Så otroligt stolt över oss. @digasell tack för att ni ser vårt jobb och våra framgångar. #digasell

You Might Also Like

 • Dennis Vännäs
  6 december, 2016 at 14:31

  man kan undra över försäljningssiffrorna för lisa miskovskys senaste skivor sedan 2009 och framåt.
  Undrar om hennes skivbolag kommer förlänga hennes skivkontrakt,psst:hon köper själv sina egna skivor för att förbättra försäljningssiffrorna.Sedan skänker hon bort de till sina fans på Facebook.PINSAMT

 • dennis vännäs
  6 december, 2016 at 14:37

  spåra ip adresser genom rotfilen&router.Tunnla genom proxyn:
  http://www.flashback.org/t550773