Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

De underhåller mig så mycket de här två. Hela tiden kommer det roliga saker ur deras små munnar. Hjärnorna på små barn är helt makalöst fenomenala. Ringo påminner mig om han pappan i "La vita e Bella" minns ni? Han som hela tiden håller modet uppe för sin lilla son? Trots att det är hundra minus och alla är hungriga dansar han och peppar den lilla. Så jävla gullig. Igår när vi åkte hissen ner till poolen frågade Ringo om han får hoppa i på en gång. "Japp, kubba i du så kommer vi efter!", sa jag. "Va?! Inte smörja in oss med solkräm först?!!" Jag skrattar ihjäl mig. Nyligen vaknade Rambo. Jag har jobbat några timmar så har öppnat upp en glipa i gardinen. Igår somnade Rambo och sen när Ringo skulle sova frågade jag om han kunde sova med Rambo eftersom jag kämpar så om nätterna med den jävla halsbrännan. "Det kan jag, mamma. Rambo är så liten så man märker ju honom inte ändå", sa han. Så la han sig skavfötters med honom det lilla geniet. Så nu vaknade Rambo: "Mamma, det ligger någon i min säng". Jag skrattar så mycket. "Vem tror du att det är lilla älskling?", undrar jag. "Jag vet inte, vem är det i min säng mamma?" A ni fattar. Sjukt kul.

You Might Also Like

 • Sussi
  5 december, 2016 at 09:09

  Hur gammal är den lille? Har för mig att han fyller 3 år men det kan väl ändå inte vara möjligt att han fortfarande har blöjor? Har aldrig hört talas om någon som snart får en bebis och har en 3-åring som inte är blöjfri. Helt perfekt är du nog inte.

 • AJ
  5 december, 2016 at 09:33

  Jag använde Omeprazol under båda mina graviditeter mot halsbränna, det bästa som finns!! Kände aldrig av skiten????

 • Emi
  5 december, 2016 at 09:43

  Varför Bingos Instagram ligger nere???

 • G-T
  5 december, 2016 at 10:59

  Sussi: Herregud vilken korkad kommentar: Har KZ någonsin påstått att hon e perfekt? Har någon annan påstått det? Och vad har det med att göra om ungen är blöjfri eller inte?Olika barn tar olika tid.Och det har inget som helst med förälderns kapacitet att göra.Jag har hört talas om MÅNGA som inte är blöjfria i treårsåldern.Inget konstigt med det.
  Varför letar du ”fel” som inte finns?
  Tycker du nåt om KZ – fine – men varför kommenterar du barnen? Jag fattar inte det.

 • Majsan
  5 december, 2016 at 18:37

  Din okunskap är genant men roande Sussi????

 • Sanna
  7 december, 2016 at 09:35

  Blöjorna är för bekväma och känns alltid torra. Ungarna får Inga signaler att gå på pottan/toan. Libero och Pamperstillverkarna tjänar grova pengar.
  Lägg pengarna på något roligare/batter: använd tygblöjor och komplettera med ”lyxblöjor” !