Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Inte ofta jag känner mig SÅ nöjd med något som med den här bokningen. Rambo ska få det roligaste kalaset precis som Ringo fått genom åren. Det är viktigt att inte bli lat med småsyskonen. Och jag vet att ni undrar så jag ska säga hur jag gjorde. Jag frågade Rambo. Han ville bjuda alla. Rabblade alla barn i gruppen. Så jag valde ut två pojkar. Eftersom våra vänner har flickor kommer de ändå. Så nu blir de fem småttingar, Ringo och fem stora. Det blir bra. För när jag frågade Rambo först vem han ville bjuda sa han Ringo, Carl och Fred. Det är Ringos kompisar. Ush är det ett tecken på att han verkligen inte har egna vänner? Är jag en dålig mamma? Han får alltid kämpa för att hänga med de stora pojkarna… äsch han kommer bli tuff av det. Och han har ju alltid mamma. Jo men han bryr sig i några år till så är det. Jag vet det. Men asså @prinsessanochprinskorven har någon av er sett dem live? Jag är nog mest uppspelt av alla! Och Alex. Han fyller också i december så han vill gärna ha kalas med Rambo i fortsättningen. Fattar det.

You Might Also Like

  • thea
    1 december, 2016 at 17:46

    Näe det tyder nog mer på att han ser upp till de äldre grabbarna 🙂