Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag kliver jag in i vecka 25 och det känns fantastiskt! Jag har inte ont eller vidare bekymmer med varken hälsan eller annat. Barnen är snälla, livet behandlar mig väl, alla är friska. Om 13 veckor har vi en till familjemedlem det känns otroligt! Det blir en väldigt aktiv och vild medlem så det förbereder jag mig på. Jag vill tipsa er om fina adventsljusstakar gjorda i kopparör. Ett gulligt företag @gjutendesign skickade den här till mig och jag borde tipsat er tidigare men tiden springer så fort men ni hinner ju få hem en sån här innan andra advent i alla fall! Shit vad det rör sig i min kropp det är en så märklig känsla. Nu ska jag dricka kaffe. Glad måndag!

You Might Also Like

  • Anette
    28 november, 2016 at 14:40

    Tror det blir en flicka…..lycka till med förlossningen.

  • Maria
    28 november, 2016 at 21:47

    Vecka 25 som borde vara en liten bula ???? en liten gravidmage. Du är en urmoder med plats för bebisen!