Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej så då har vi bestämt att vi ska göra ett litet kalas för Rambo den 10:e när han fyller år men nu till det svåra… vem ska vi bjuda han har ju inga kompisar utöver dagis. Jag har gjort det stora misstaget att bjuda in några från dagisgruppen när Ringo fyllde fyra det tog hus i helvetet kan jag minnas. Folk blir så stötta när de inte blir bjudna… Jag har själv bara en enda vän som har en treåring så @sarasommerfeld och @jonasunger75 känn er som hedersgäster. Familjen såklart.. Leah är Rambos kompis det är hon då har vi två. Sen då? Vill inte bara bjuda våra vänner med stora barn det känns taskigt. Hur gör man? Orkar inte bjuda in hela dagisgruppen vågar man välja ut fyra stycken? Vägrar bara-pojk-grejen föraktar den. Svårt, va? Vad tycker ni?

You Might Also Like

 • rari
  24 november, 2016 at 09:46

  Varför visar du inte dina barn RESPEKT?

 • rari
  24 november, 2016 at 09:49

  De hängs ut på nätet, i tid och otid de stackarna!

 • Mia
  24 november, 2016 at 09:50

  Nej du behöver inte bjuda in alla i dagisgruppen!!!! Man måste ju själv få bestämma vilka som ska komma blir så jäkla trött på folk som tycker det är taskigt. Det finns föräldrar som inte har råd att bjuda alla det tycker jag man ska tänka på i dessa tider. Barnen bryr sig inte om det är många på ett kalas bara det är kompisar som dom tycker om. Varför måste man göra som alla andra ha en mysigt kalas men goda vänner. Kram

 • Linda
  24 november, 2016 at 09:54

  Har läst någonstans att det är lämpligt med lika många gäster som barnet fyller år. 3 kanske är i minsta laget, men det måste ju betyda att barn inte uppskattar allt för många gäster. Man får göra som man vill tycker jag!

 • Karin
  24 november, 2016 at 10:17

  Klart du kan bjuda bara några ur dagisgruppen! Så länge man inte delar ut inbjudan just på dagis (regel hos oss). Skönt om det inte delas upp i kön tycker jag, det är annars den enda socialt accepterade uppdelningen på många håll; redan från låg ålder bjuder många alla killar eller alla tjejer i gruppen/klassen. Tråkigt.

 • Annelie
  24 november, 2016 at 10:31

  Bjud in de han leker med, inte hela jäkla barngruppen!
  Någon måtta får det väl ändå vara.

 • Ulle
  24 november, 2016 at 10:48

  Klart du kan bjuda några få är ju du som bestämmer men det är inte okej att sätta upp inbjudningar på förskolan och det är inte okej att bjuda de flesta och utesluta några få, så tänker jag!!

 • Marie
  24 november, 2016 at 11:22

  På vår förskola är vi öppna med att alla inte kan bjudas. Däremot delas inte inbjudningar ut på förskolan utan de får skickas annan väg.

 • Annika
  24 november, 2016 at 12:22

  Bjud de tre st han verkar leka mest med. Sköt inbjudan på sidan om. Lackar någon så säger du att kör på ”bjuda lika många som barnet är år”-regeln. Den är sen gammalt, inget att tjafsa om.

 • Elin
  24 november, 2016 at 13:05

  Det där är ett svenskt problem, jag bor i Danmark och jag bjöd in 4 kompisar från dagis , som min son leker med! Det va ingen på min sons dagis som tyckte det va konstigt!! Men hemma i swe ska ju allt va så prefekt! Förstår inte varför man ska bjuda in barn som min son inte leker med!!! Och det är ju han som fyller år !!! Livet är orättvist

 • Dajana
  24 november, 2016 at 13:15

  Bjöd in de han leker med på förskolan!

 • Wurgler
  24 november, 2016 at 13:28

  Bjud in mig jag har tre söner, din lilleplutt skulle älska dom 🙂 Jag kan typ hålla mig i bakgrunden bara jag får en kopp kaffe:). Gör som du känner för och skit i alla andra, ditt hem ditt barn ditt kalas liksom alla andra får fortsätta rulla ögonen opponer !:)

 • hellokittymorsa
  24 november, 2016 at 14:08

  Han fyller 3 …..ett kalas med brorsan är nog det enda han önskar sej …kompisar hysteriskt fånigt …han fyller som sagt 3

 • Tilda
  24 november, 2016 at 15:06

  Jag tycker regeln mindre än hälften eller alla (ur en viss grupp) är utmärkt. D v s det är helt ok att välja till men inte välja från.

  Att bjuda 4 ur en dagisgrupp måste definitivt ses som helt ok.

 • Foppe
  24 november, 2016 at 18:57

  Puma Swede inbjuden? Självklart!

 • Jen
  24 november, 2016 at 23:11

  Jag bjöd alla barn som hade samma ålder som mina barn. Funkade bra eftersom det var en ålsersblandad avdelning med bara 3-4 barn i samma ålder som dem själva.

 • Adipex
  25 november, 2016 at 00:33

  Äkta dietpiller till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.
  Adipex Retard 15mg en efterföljare till Reductil. Väldigt populära.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • tant bob
  25 november, 2016 at 10:35

  På min tid för länge länge sedan så bjöd föräldrarna de barn man lekte med och så var det bra med det.

 • Jane
  25 november, 2016 at 18:46

  Är helt emot att sortera ut vissa barn. Men att bjuda alla blir för saftigt! Vi har sorterat på årtalet de är födda. Nu går vi på ett litet dagis, så det kanske blir lättare. Men det är ett förslag en fröken på vårt dagis gav mig när jag fråga hur man bjuder på ett bra sätt utan att någon blir kinkig!

 • Alejandra
  26 november, 2016 at 11:41

  Jag har 2 barn 8 och 4 år, har aldrig nånsin bjudit alla, jag har tagit deras kompisar, dem leker ju aldrig med alla, så bjud in dem barnen han leker mest med 🙂 eller bara hans åldersgrupp, skit i vad alla andra säger, vem bryr sig!?
  Lycka till//Alejandra.

 • Steph
  27 november, 2016 at 11:11

  Som en tidigare skrev har jag också hört det är att man ska bjuda in antalet barn baserat på barnets ålder, 3 år -3 barn för dom kan inte vid den åldern koncentrera sig på fler kompisar. Vill du bjuda 3-4 stycken från dagis så gör det. Folk kan inte förvänta sig att man har plats för en hel dagisklass. Och det kommer bara bli bökigt och jobbigt. Och då blir inte roligt för den som fyller år!