Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

På fest med gubben. Det är alltid kul att vara på fest när det serveras gott vin och rå lax med löjrom. Så efter tre glas slinker det alltid ner några tryfflar. Alltid. Gott med choklad. Tack för mig.

You Might Also Like

 • SweTex
  16 februari, 2013 at 00:13

  Det här har ju inget att göra med bilden på KZ och Elton John, men jag tänkte på den där diskussionen som pågick här för någon dag sedan, där en hel del folk här sa att dom inte var intresserade av att skaffa barn. Jag håller med, barn bör man inte skaffa. Små och oartikulerade är dom och dom har inte vett att hålla sig ur vägen heller, så man snubblar på dom små kräken och slår sig halvt fördärvad hela tiden. Finmotoriken ska vi bara inte tala om, och ingen som helst utbildning har dom. Försök att diskutera Einsteins relativitetsteori med ett barn och i bästa fall får du ett ”dadambmllg” till svar, men oftast kräks dom på dig istället. Det är inte det minsta civiliserat att vomera på folk tycker jag, och jag förstår inte varför ett sådant beteende ska accepteras. Dessutom uträttar dom sina behov i byxorna, vilket jag finner väldigt frånstötande. Ska det vara så förbannat svårt att använda toaletten till sådant, eller är dom helt enkelt för lata för det? Nej, jag lägger hellre pengarna på en segelbåt, eller nya utemöbler.

 • J
  16 februari, 2013 at 00:22

  Mattesnille: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9q-q_7c1Epk

 • jannice
  16 februari, 2013 at 00:54

  ni är snyggingar

 • anonym
  16 februari, 2013 at 01:08

  Just nu skriker min katt av saknad. efter sin kompis som dog i gå kväll. Mitt hjäta det brister!

  Just nu skriker min katt, som saknar sin kompis som gick bort i går kväll.
  Mitt hjärta det blöder!

 • anonym
  16 februari, 2013 at 01:27

  Ursäkta det blev tydligen dubbelt.

 • Anna Go
  16 februari, 2013 at 06:17

  Orolig, är Du inte barnvakt för Laura? Var finns reccepten på dina goa grytor?
  Hoppas kvällen var trevlig, ser så ut / kram

 • Anna
  16 februari, 2013 at 06:45

  Kul o se farmor igen med tapetklister i håret 😛

 • Anna
  16 februari, 2013 at 06:46

  Exakt ! Du slog kukhuvudet på spiken 😛 barn är bara i vägen 😛

 • Luiza
  16 februari, 2013 at 07:10

  Hahahaha. Jag dööör. Tack för ett gott skratt. Från er båda.

 • anonym
  16 februari, 2013 at 08:31

  Vem passade LAURA när ni var ute och festade!!!!!!!

 • Mamman
  16 februari, 2013 at 08:31

  SweTex och Anna låter som omogna fjortisar.
  För övrigt, ni undrar ”vad missar vi? Kräks, bajsblöjor, ingen fritid” osv… Är ni helt dumma i huvudet som inte fattar att allt det där är en bisak, kärleken till och från barnet överväger allt det jobbiga. Ni kommer haja om ni testar själva, men det är tur att ni inte är tvingade. Köp ni era trädgårdsmöbler och segelbåtar, och sluta debattera något ni inte vet ett skvatt om 😉 Ni gör er bara löjliga!
  Kram & puss /mamman

 • Lena
  16 februari, 2013 at 08:35

  Nu är det väl ändå dags att skaffa andra kläder. Dendär fula skinntrasan har du haft 100 gånger nu….

 • anonym
  16 februari, 2013 at 08:44

  Håller med, det var det första jag tänkte, den där fula illasittande tacky skinntrasan..

 • anonym
  16 februari, 2013 at 08:49

  Först beskriver du hur noga du är med din syrras unge, att du lugnar henne att det går bra och ungen är trygg med dig, sedan lämnar du henne till människor hon ej känner DET ÄR SVINIG STIL, istället för att ta ditt ansvar..Är man barnvakt så delegerar man inte ansvaret vidare till polare för att gå ut och supa…Förstår att dom flesta avskyr dig…

 • maria
  16 februari, 2013 at 08:49

  Katrin och Bingo är så fina ihop.

 • Linda
  16 februari, 2013 at 09:01

  Snarare du som är löjlig som inte accepterar att alla tycker olika.. vill man ha barn, ja då skaffar man sig det, vill man inte ha barn, ja då struntar man helt enkelt i det 😉 KraSnarare du som är löjlig som inte accepterar att alla tycker olika.. vill man ha barn, ja då skaffar man sig det, vill man inte ha barn, ja då struntar man helt enkelt i det 😉 KraSnarare du som är löjlig som inte accepterar att alla tycker olika.. vill man ha barn, ja då skaffar man sig det, vill man inte ha barn, ja då struntar man helt enkelt i det 😉 KraSnarare du som är löjlig som inte accepterar att alla tycker olika.. vill man ha barn, ja då skaffar man sig det, vill man inte ha barn, ja då struntar man helt enkelt i det 😉 Kram

 • Erin
  16 februari, 2013 at 09:02

  Har man inte barn vet man inte vad äkta kärlek är! Ledsen alla barnhatare,men så är det!

 • L
  16 februari, 2013 at 09:03

  Ingen,hon var ensam hemma. Dah!

 • Ak
  16 februari, 2013 at 09:03

  Hur vet du att ungen är hos ngn hon inte känner?!

 • Linda
  16 februari, 2013 at 09:05

  Ja, stackars Laura, ligger helt själv nu och gråter i en stor mörk kall lgh. Skärp dig, Katrin har nog ordnat det där ska du se. Sköt du ditt istället

 • Jennifer
  16 februari, 2013 at 09:06

  Tänk om alla tänkte såhär då skulle befolkningen dö ut. Ni som ej vill ha barn säger att vi med barn inte accepterar er jo de gör vi! Men då borde ni acceptera att en bajsblöja inte är så mycket för oss och att lite kräks i början är en fis i rymden. Vi accepterar er när ni accepterar oss!

 • Linda
  16 februari, 2013 at 09:08

  Eller hur! Folk borde skaffa sig ett eget liv,

 • Linda
  16 februari, 2013 at 09:12

  Jag vill inte ha barn. Men jag accepterar er som väljer att skaffa barn. Dom flesta gör ju det,skaffar barn. Så hade ju varit väldigt jobbigt att gå runt och störa sig på alla med barn 🙂

 • Sandra
  16 februari, 2013 at 09:16

  Instämmer med mamman!!!

 • Anna Karin Jonsson
  16 februari, 2013 at 09:31

  Jag brukar aldrig kommentera MEN blir så otroligt illa berörd, varför är ni så elaka?? Gillar ni inte Katrins blogg eller blir provocerade, varför läser ni då?? Jag förstår inte !

 • anonym
  16 februari, 2013 at 09:42

  FY Fan. Vem tog hand om Laura medan ni va ute och söp. Ni är ju BARNVAKTER!
  Vet Lauras föräldrarar om detta.
  Nej en alkholist bryr sig väl inte!
  Jag tycker bara synd om dem.
  Sök hjälp

 • Mamman
  16 februari, 2013 at 10:15

  Jag är inte ett dugg löjlig =D Så, nu slutar jag kommentera på kärringen K:s blogg för denna gång. Må så gott denna lovely lörda’n =D

 • Sara
  16 februari, 2013 at 10:30

  Kära SweTex! Ett stilla inlägg till din långa och otroligt naiva monolog. Det är tur att folk är mogna och oegoistiska nog att bilda familj, vem ska annars ta hand om dig när du är gammal, inkontinent och oförmögen att äta själv? Har du tur finns din fina segelbåt kvar på en bild ovanför sängen men den matar inte dig och byter inte din bajsblöja, det kommer den rara vårdpersonalen att göra, du vet som som är bebisar idag!! Det är din räddning i framtiden 🙂 Med önskan om en trevlig helg!

 • Lena
  16 februari, 2013 at 10:31

  Hej Katrin!
  Befinner mig i samma situation som dig dvs jobbar på barn nr 2.
  Så nu undrar jag om du inte kan ta upp tabuämnet: Dricka vin mellan ägglossning och beräknad icke mens. Det finns ju tusen åsikter men vad är fakta?

 • SweTex
  16 februari, 2013 at 10:40

  Varför har du fördomar mot trädgårdsmöbler? Dom har väl funnits i alla tider och jag ser ingen som helst anledning att se ner på dom, eller på oss som som tycker dom är det mysigaste som finns. Kan vi inte bara vara människor och acceptera varandra?

 • Anna
  16 februari, 2013 at 10:40

  I förra inlägget står ju tydligt och klart att de har en fest inplanerad och att deras vänner (som troligtvis känner alla barnen väldigt väl) ska ta hand om barnen under kvällen. Självklart vet Katrins syrra om det. Vad fan är ert problem?? Det är väl barnens föräldrar som bestämmer hur de lägger upp barnpassning!

 • SweTex
  16 februari, 2013 at 10:46

  Så du fattade inte att det var ett försök att, kanske inte så lyckat, skämta med hela diskussionen, halvt om halvt allvarligt och samtidigt håller jag med dig?

 • Vinter
  16 februari, 2013 at 10:59

  Det är väl underbart att kalla, cyniska, barnfientliga människor hoppar över barngrejen och köper saker istället. Hur stor procentuell andel av kommentarerna som är störda skämt vet vi inte om, men resten bör definitivt lämna barnafödande samt barnuppfostran åt andra som önskar barn. Vad det gäller frågan om vin mellan ägglossning och ev icke-mens, så spelar det absolut ingen roll, inte förrän vecka 5. Lycka till med allt Katrin!

 • SweTex
  16 februari, 2013 at 11:31

  Glad att någon fattade.

 • Nina
  16 februari, 2013 at 11:31

  Barn far inte illa av att träffa andra vuxna osv. Att ha barnvakt på kvällen innebär ju att barnen sover. Trygga barn sover hela natten.
  Skrattretande att många har så många åsikter om ALLT! : ) Skaffa ett liv liksom.

 • K
  16 februari, 2013 at 11:57

  Erin; undrar ifall dem barn som mördar sina föräldrar har gett kärlek.

 • Klara
  16 februari, 2013 at 12:11

  Fy fan för alla vidriga morsor som påstår att barn är hela meningen med livet, att man inte kännt riktig kärlek förrän man fått ett barn, ni är helt skadade hela bunten !! Kärlek kan yttra sig på så många sätt, mellan man o kvinna mellan vänner o mellan människa o djur, att påstå att den enda Sanna kärlek är mellan mor o barn är bara så vidrigt! Men det är så typiskt obstinata mammor att yttra sig så ! Varje person väljer själv att leva utan eller med barn (förutom de som är sterila o inte kan få barn) jag skulle aldrig vilja sätta barn till denna jord såsom det ser ut idag och när jag blir gammal så förväntar jag mig inte att andra ska ta hand om mig här hemma i Sverige , jag planerar utlandslflytt med vänner, då vi har gott om pengar och tänker leva väldigt gott i ett varmt skönt land istället för o säcka ihop på långvården här hemma, om man olyckligt hamnar där, vissa dör ju bara knall o fall utan att ens sett ett sjukhus, nä ni vidriga mammor som skall bestämma att vi barnlösa ska skaffa barn dra nåt gammalt över er! O klä er lite vettigt oxå !

 • Anna
  16 februari, 2013 at 12:56

  Swetex, det är förbaskat mycket korkskallar här inne torrare än fnöske, gödsla inte för mycket av din goda humor, det vore att kasta pärlor till svin 😛

 • lena
  16 februari, 2013 at 13:10

  Ja du anonym……..vad ska vi tro? Ringo kanske?

 • sandra
  16 februari, 2013 at 13:20

  usch då=(

 • sandra
  16 februari, 2013 at 13:22

  Vad bitter du låter. Folk lever väll för tusan det liv som man själv vill. Finns som inge rätt!

 • Erin
  16 februari, 2013 at 13:30

  K: eh va? Mördar man sina föräldrar eller ngn annan människa har man nog lite andra problem. Så långsökt?

 • Kristina
  16 februari, 2013 at 14:25

  Asg

 • Kristina
  16 februari, 2013 at 14:31

  Mormodern kanske, hon hämtar ju Ringo ibland:)

  Dra inte in alkohol i detta, hur är de funtad?

 • Kristina
  16 februari, 2013 at 14:32

  Önskar att det fanns en gillaknapp:)

 • Camilla
  16 februari, 2013 at 15:29

  Håller med!!

 • jojo bad olja
  16 februari, 2013 at 15:37

  Mamman är bajsnödig.

  SWETEX. Barn kan man inte ha med på en segeltur och de små glinen förstör utemöblerna.barnenär de riktiga möbel rasisterna. Skiner på dem och grejer

 • jojo bad olja
  16 februari, 2013 at 15:40

  En bajsblöja är en bajsblöja. Jobba på dagis så upplever du flera nyanser av din älskade Pampers sörja

 • jojo bad olja
  16 februari, 2013 at 15:42

  Håller Me Anna Panna.Ödsla inte tid på eau de colon kräm kärringarna

 • jojo bad olja
  16 februari, 2013 at 15:45

  Ditt försvarstal är lika blekt som en findus maträtt. Spyr på humor gestapos som dig

 • jojo bad olja
  16 februari, 2013 at 15:52

  Är det bara lågutbildade blendrökande bitter brudar som mig som läser denna blogg. Vi drömmer oss bort till Katrins sketna blogg då vi vill ha inspiration till våran egna bleka vardag.

  Lägger huvudet på kudden och reflekterar över dagens accomplishments,
  Bajsblöja…check
  Värmt välling…check
  Lämna/hämta på dagis…check
  Låtsas vara upptagen…check
  Real housewifes of…check

  Fy tusan va synd om oss som har tid med denna skräp skribent.

 • Sara
  16 februari, 2013 at 16:58

  Goda humor? När då? Var då? Måste VERKLIGEN ha missat den, trots att jag läst allt här 🙂

 • Linda
  16 februari, 2013 at 18:59

  Håller med 🙂

 • Mamman
  16 februari, 2013 at 19:42

  Eller mellan pappa och barn… vidriga morsor? Vad har du emot morsor? Är vi vidrigare än dig? Är du fräsch? Fräschare än mig?

  Nej.

 • Eva
  16 februari, 2013 at 20:18

  Låg nivå trash

 • HS
  17 februari, 2013 at 00:04

  Du är då inte riktigt klok linda, stammar du???
  Vilken otur för dig att du blev till, världen skulle nog klara sig utmärkt utan dig också, ja man skulle slippa dig här…

 • Heddi la bomba
  17 februari, 2013 at 16:23

  Läs Heddis modeblogg!
  En tvåbarnsmamma som kan klä sig alla tiders. Hon har stil och underhållande blogg!

 • jonna
  17 februari, 2013 at 21:45

  Va fina ni ær tilsammans 🙂

 • Per
  18 februari, 2013 at 12:11

  Hej Anna! En liten fundering, ditt påhejande av swetex och dess aningens föraktfulla beteende mot människor förvånar mig, eftersom du är kristen menar jag. För du är väl kristen då du citerar bibeln?svara gärna, jag är nyfiken på hur du får ihop det…