Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hur kan tiden gå så fort? Hur kan man glömma? Vem är den här bebisen bredvid Ringo han ser ju inte ens ut som den Rambo som jag känner. Men vad ska man göra då? För att minnas bättre och för att njuta av nuet? Dokumentera? Känns som att jag gör det. Göra saker tillsammans? Ännu mer? Kanske ska bli ännu bättre på det eller går det ens? Jo! En sak undrar jag. Finns det någon ung, glad och ansvarsfull person i Åre som kan hjälpa mig med Rambo i backen 27-31 december? Alltså någon som kan åka skidor med honom i barnbacken typ mellan benen medan jag hejar på! Kanske att jag kilar iväg och yogar också. Då kanske du badar i vattenlandet på Holiday Club där vi bor? För att vara tydlig: Jag behöver en assistent då jag är gravid. Alex kommer att åka med Ringo så jag behöver en till person. Du kan vara 15 år det spelar ingen roll. Bara du har vana med barn. Mejla mig: [email protected] och bifoga bild. Tack!

You Might Also Like

 • dietpiller
  23 november, 2016 at 16:03

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.. Finns även Adipex Phentermin vid intresse.

  Vid seriöst intresse hör av er hit för beställning.
  [email protected]

 • Sara
  23 november, 2016 at 16:25

  Googla
  Åre nanny! Vi använder dem varje år och de är bäst, har haft dem sen vår son var 3 månader 🙂

 • Anonym
  23 november, 2016 at 16:58

  Så fina killar !