Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Som ni märker är jag bra i min axel nu. Ingen kortisonspruta men en del tid, pengar och engagemang krävde det. Jag behandlade hos Anders @buddahouse – bästa naprapaten i stan, gick till bästa osteopaten @jeanpinto parallellt. Tog massage hos en magisk massör som även rådde mig att trycka med massageboll mot väggen. Gjorde det två gånger. Och så tränade jag rätt med My master of happiness @philiplailani. Jag skulle ta kortisonspruta? Nu är jag frisk. Vilja, kamp, tålamod. Axeljäveln skulle inte få segra. Just det! Gjorde healing också. Det hjälpte ja men det gjorde det tyck vad ni vill. #deltagym

You Might Also Like

 • Johanna
  18 november, 2016 at 13:59

  Bästa naprapaten, bästa osteopaten, bästa massören, bästa tränaren….
  Sån tur du har som hittat de allra bästa! Det är väl inte så att du får behandlingarna gratis eller till nedsatt pris om du gör reklam……
  Jag är lite misstänksam faktiskt!

 • Hero
  19 november, 2016 at 21:53

  Du som tränar så och dessutom med pt,ska du inte ha någon muskel någonstans? Ser inte någonstans på dig att du tränar.