Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag tar min hälsa till nästa nivå. Min otroligt behåvade vän @linanertby som driver @food_pharmacy med sin vän har informerat mig och nu ska jag informera er tänkte jag. Så varsågoda här får ni väldigt vettig information om framtiden: Synbiotic15 är framforskat av Professor Bengmark. Det är ett dagligt tillskott av goda bakterier och fibrer för alla, stora som små, som stärker immunförsvaret och motverkar inflammationen. Det är extra viktigt att äta probiotika när man är gravid eftersom barnet ärver mammans goda bakterier. Forskning visar att barn till mammor som ätit tillskott av goda bakterier får minskad risk för adhd tex. Läs mer och köp på www.supersynbiotics.se Om du anger kod FRISK10 får man 10 procent rabatt. Där fick ni! Och jag får en bebis med de bästa förutsättningarna. #synbiotic15 #supersynbiotics

You Might Also Like

 • ko
  14 november, 2016 at 12:04

  Är det i samarbete med din behåvade vän?

 • Malin
  14 november, 2016 at 14:25

  Blir alltid misstänksam när man refererar till en professor utan närmare beskrivning. Bengmark var professor i kirurgi. Duktig enl uppgift, har även gjort andra goda insatser. För den som vill lära sig mer http://tranastyrka.se/stig-bengmark-och-mer-pahitt-om-gluten-och-vete/

 • Jocke
  14 november, 2016 at 16:30

  Bengmak 🙂
  Är han släkt med Dr:Dengroth ?