Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är inte bara att vara en hårt arbetande småbarnsmamma med stora ambitioner om att få in träning, socialt liv, kärleksliv och vardagsliv i de 24 timmar som dygnet erbjuder. Man får ofta improvisera och påminna sig själv om att allt inte behöver vara perfekt. Att det faktist är ganska fjantigt och tråkigt med perfekt. Ibland får Ringo spela fotboll i jeans för att jag glömt shortsen, Rambo får låna trosor från Leah om han kissar för jag glömt fylla på med ombyte och idag fick jag köra morgonyogan själv för att att jag missat fullmånen. Sov inte ett skit i natt och hörde om supermånen på nyheterna ÄNDÅ lyckades jag inte minnas att man inte yogar då det är fullmåne. Skit samma. "Det är jobbigare att yoga", sa flickan i kassan när jag undrade om det var förbjudet att yoga? Men saker och ting kan omöjligt vara jobbigare för en gravid småbarnsmorsa med eget företag och 24 anställda i Sverige och Polen det går inte. Ha ha ha, men jag känner mig sjukt stark! Aldrig inte ens i närheten av några stresssydrom på mig. Vet ni varför? För att jag vill. Så jävla mycket. Ha ha värsta visdomsorden. Kanske gör en layout på det och lägger ut separat sen. Nu: Sture! Namaste.

You Might Also Like

 • belabollen
  14 november, 2016 at 11:29

  Inspireras du av Blondinbella, för hon är ju mycket mer framgångsrik än dig

 • amandas
  15 november, 2016 at 06:00

  Och den underbara Amanda Schulman,hon är nog någon som Katrin skulle vilja vara lika lyckad och framgångsrik som!

 • Cecilia
  16 november, 2016 at 00:53

  Tråkigt om du blir utbränd… Cecilia