Okategoriserade

Vad är grejen?

Katrins Snapshots

Jag skrev att jag längtar efter att få komma i form och må bra igen. Trivas med mig själv och min kropp, jag älskar ju att träna och att träna mig i form är bland det roligaste jag vet. Genast började folk kommentera. En av dessa var Helene. ”Ytligt och oviktigt för min del”, skrev hon. Synd för Helene att Camilla hade en lördagskväll framför teven och instagram och kollade upp vem hon var. Vad är det för person som skriver så det kan ju bara vara två typer av person. En missunnsam bessershmesser eller en person med en sån där magisk ämnesomsättning som kan äta vad som helst och hur mycket som helst utan att lägga på sig. Helene visade sig vara en person av den första sorten. Trist att folk är så där jag undrar vad grejen är? Vad får man ut av att klanka ner och sätta sig över andra utan att ha teckning för sin tes. Den här tjejen har till och med ställt upp på intervjuer i olika tidningar där hon uttalar sig om hur mycket bättre hon mår efter att ha gått ner i vikt. Hon säger att hon inte kände igen sig själv och kände sig äcklad över sin kropp. Efter att ha gått ner känner hon sig fin igen. Kläderna sitter bra, hyn är finare allt är så mycket bättre! Såklart. Det är ju precis det jag säger. Så varför håller inte Helene bara med mig istället för att kritisera mig?

Vill bara infika att Helene inte alls gått på GI utan på LCHF. Vet inte heller varför hon hymlar med det. Äter man enligt GI äter man både mackor och pasta. Och man äter inte mer fett som Helene skriver att hon började göra. När jag ser på Helenes profilbild på instagram ser jag att hon nu mera är väldigt vältränad och att hon stolt visar upp sig från ett lopp. Helene blev galen i träning. När hon insåg hur kul det är att träna och äta rätt blev det ett intresse. Såklart. Det är ju precis det jag säger. Så varför håller inte Helene bara med mig istället för att kritisera mig?

När Camilla ställer Helene mot väggen i min insta försvarar sig Helene med att hon vill vara frisk och inte fin. Hon skriver att hon vill vara stark och inte smal. Förstår verkligen inte Helene att det är precis samma sak? Olika namn på samma sak. Klart hon gör hon spelar ju bara dum för att hon är en person som tycker om att sätta sig över andra. Urlarvigt och faktiskt ganska provocerande. Smal och stark är samma sak. Jag taggar ju för fan till och med min PT i inlägget skulle min PT hjälpa mig att stoppa fingrarna i min hals kanske? Har jag inte alltid förespråkat träning? Tränar jag inte alltid fem dagar i veckan kanske? Trams. Igen.

Och dessutom är det precis som Camilla skriver. Helene säger att hon var äcklad över sin kropp – utseende. Hon fick bättre hy – utseende. Bättre hår – utseende. Kläderna sitter bättre – utseende. Hon avslutar intervjun med att konstatera att hon mår bättre. Ja men det är ju klart att hon gör och kan vi inte glädjas åt det tillsammans Helene! Att då mår bättre för att du gått ner en massa i vikt och skapat dig en kropp som du trivs i och som gör att du mår bra.

Kan vi inte?!

You Might Also Like

 • minna
  13 november, 2016 at 11:23

  Själv lider jag av ätstörning. Är HELT fixerad av hur min kropp ser ut ……….

 • GC
  13 november, 2016 at 11:29

  Bra skrivit Katrin.

 • Davves mamma
  13 november, 2016 at 12:11

  Att du alltid ska hänga ut enskilda individer som skriver något kritiskt hos dig. Gräslig sida!!!

 • Inger
  13 november, 2016 at 13:00

  Hänga ut??? Men snälla nån! Men det är ok att ”kasta skit” på någon som är ”offentlig”. Ska dom tåla mer? Absolut INTE!!

 • Bella
  13 november, 2016 at 13:02

  Du är en sådan otroligt ful människa Katrin, både på insidan och på utsidan.

 • Cissi
  13 november, 2016 at 13:06

  Bra Katrin!! Så otroligt pinsamt Helene!! Likväl som Helene är kritisk och har åsikter måste väl Katrin få svara och ha åsikter tillbaka.

 • Julia
  13 november, 2016 at 13:10

  Stark och smal är INTE samma sak! Jösses.

 • Sofia
  13 november, 2016 at 15:16

  Jag orkar inte !! Varför kan man inte få bestämma själv hur man vill se ut och när man känner sig som bäst. Vem mår inte bra av att vara smal!!! Den personen som inte håller med har aldrig varit smal!

 • yoga
  13 november, 2016 at 16:02

  Jag är smal trött och orkeslös!

 • Therese
  13 november, 2016 at 16:38

  Till Bella- Seriöst hur kan man skriva så till en annan människa??!!

 • cocko
  13 november, 2016 at 17:11

  Du är en otäck människa. Såå jävla självgod, att man bara vill vomera!

 • Marie
  13 november, 2016 at 17:15

  Så. Jävla. Rätt.

 • cocko
  13 november, 2016 at 17:19

  Tack Marie! Hahaha

 • Karin
  13 november, 2016 at 17:45

  Både Camilla och Katrin ha ha båda dessa snälla kvinnor som vet allt , kan allt gör alla rätt ….. har Camilla ork ens att bry sig hon som sitter och skriver 12 eller var det 15 timmar på kammaren ….för att hinna skriva sin nya bok ??? Att ni orkar bry Er ???? Vuxna människor . Vem sa vad ? Vem skrev vad vem åt vilken diet sluuuta ……

 • Caroline
  13 november, 2016 at 17:53

  Jätte bra skrivet! Tycker om detta inlägg extra mycket för att du INTE är elak. Känns genomtänkt och inte skrivet i stundens hetta. Du ifrågasätter en dubbelmoral och undrar varför man inte är glad för varandra ist för att skriva någon taskigt. Återigen, BRA skrivet!
  Kram

 • lambo
  13 november, 2016 at 18:24

  Asså hur orkar du. Ni är ju av samma skrot och korn!

 • lambo
  13 november, 2016 at 18:28

  Provocerande översittare!

 • othelia
  13 november, 2016 at 18:49

  Det gäller att läsa mellan raderna!

 • Sats
  13 november, 2016 at 19:34

  Otroligt vilken dålig självuppfattning du har, då du ständigt klankar ner på folk utan täckning. Läs din egen blogg så kanske du förstår varför folk tycker illa om ditt sätt att hela tiden anse andra har fel! Du har som sagt mobbat för många gånger för ditt eget bästa, och låt folk vara som dom vill, smal är inte detsamma som lycka o god hälsa! Kolla på alla gym där smala, håglösa tjejer främst sliter och har utseendeångest, knaprar riskakor o kvarg och ser trötta o olyckliga ut! Nej var som du vill och former o lite hull är sundt och kvinnligt!

 • S
  13 november, 2016 at 19:53

  Det som är viktigast är att man är ärlig. Du är ärlig Katrin och det är grymt! Blondinbella säger att hon inte tränar, äter socker varje dag och inte bryr sig om sin vikt men har rasat i vikt. Hade varit så mkt bättre om hon stod för att hon medvetet gått ner. Det spelar ingen roll hur man ser ut bara man vill det själv och är ärlig mot andra kvinnor. Så många där ute som kämpar med både under och övervikt. Prata om det ist för att hymla. Blondinbella har satt sprätt på många jag känner som börjat krångla med maten som fan. Du visar att du går ner med bra mat och träning. Tack Katrin.

 • pixie
  13 november, 2016 at 22:06

  S
  De är lika goda kålsupare!
  Ingen skillnad.
  Ljuger lika bra!

 • Paula
  14 november, 2016 at 07:25

  Jag brukar se hennes kommentarer på andra instagramkonton också. Och hon är inte alltid så positiv. Alltid en bitter ton och sarkastisk. Vet inte varför hon kör med den attityden men nåt fel måste det vara.

 • Ml
  14 november, 2016 at 09:42

  Men herregud, vad ska man säga?! Inte bara du, utan även Camilla Läckberg. Man får inte bli rådlös. Eller?

 • Anna
  15 november, 2016 at 19:21

  Smal å stark är verkligen inte samma sak…

  Vältränad och smal är inte heller samma sak..

  Men vi tycker väl olika : )