Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Min farmor som blir 94 i december kan ju såklart inte röra sig i det här vädret så hon checkar ut och drar till min pappa i Nice @lidoplagenice. Där hänger hon tills jag föder i mars. Glidit värre. Jag är glad över att jag ärvt min livsnjutarådra efter henne. Vem fan vill sitta i det här om man är pensionär? Inte min babcia i alla fall. Rambo kommer saknar henne mest de leker sjukt bra ihop. Vad gör väl 91 års åldersskillnad? Ingen alls.

You Might Also Like

 • Marta
  11 november, 2016 at 20:35

  Fajny kredens z Polski 🙂

 • Mitt liv 2.0 "En vardaglig träningsblogg med tips och smaktester"
  11 november, 2016 at 20:50

  Smart farmor 🙂 !

 • ddd
  11 november, 2016 at 21:32

  Ringo?

 • ?!
  12 november, 2016 at 09:09

  Vad gör en fattigpensionär?

 • Ina
  12 november, 2016 at 09:58

  @?! Farmodern åker ner o bor o äter väl gratis hos sin son som kanske dessutom betalar resan om hon inte kan själv. En fattigpensionär får skaffa några kompisar ute i världen som hen kan bo hos gratis, o vice versa, det vore väl nice????

 • reductil4you
  12 november, 2016 at 17:05

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit för beställning. [email protected]

 • Jenny
  15 november, 2016 at 02:19

  Din farmor verkar vara drömmen ???????? mina far och morföräldrar hann dö eller så var de inte närvarande i vära liv. Mormor bodde hos oss men var halvt senil och kunde ingen svenska ???? det är mysigt med äldre i familjen ????