Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har klantat mig så ni får hjälpa mig är min plan. Fick hem de här grymma träningskläderna. De är så sköna och "lyfter" magen på ett så skönt sätt. Det är omöjligt att hitta bra träningskläder för gravida helt omöjligt är det. Jag vill ha mer av dessa kläder men jag har slängt brevet som kom med och kastat alla lappar. I kläderna står det "for she by her" är det den där Emma Watson grejen eller är det något politiskt budskap vet ni?! Skickar in taggar så fort någon säger något. Grymma kläder! #yogaalmosteverydamnday

You Might Also Like

 • cg
  10 november, 2016 at 10:49

  http://activebysweden.se/active9/

  Kan det vara detta.

 • Andréa
  10 november, 2016 at 10:55

  Här hittade jag!

  http://activebysweden.se/produkt-kategori/under/

  Hoppas att det var rätt ????

 • koppar blandare
  10 november, 2016 at 11:16

  Ser väl OK ut 🙂

 • Diana
  10 november, 2016 at 11:25

  HAHA kul med magen i vädret, vad duktig du är som orkar köra på trots graviditet. När jag var gravid var jag så däckad att jag inte orkade göra nått alls.

 • Lovisa
  10 november, 2016 at 13:10

  Världens skönaste träningskläder! Äntligen för gravida och nyblivna mammor! Finns allt från byxor till ammningssportbhar!

 • tina
  11 november, 2016 at 09:36

  Kari traa?