Okategoriserade

Proteinbrödet!

Katrins Snapshots

Vi har fått nya labbrapporter som visar att vår brödmix har 32 gram protein per hundra gram. Vi har alltså modifierat receptet för att öka proteinhalten. Kycklingbröst utan skinn har 27,5 gram så ni kanske kan förstå vilket fenomenalt bröd vi tagit fram? Man tillsätter vatten och bakar mixen i sin ugn. Formen finns i paketet. Man äter goda fluffiga ostmackor till frukost, lunch och middag och får i sig mer protein än om man skulle äta torr kycklingfilé utan skinn. Otroligt! Ni kan köpa tvåpack för 149 kr. Köp här! 

Vilka underbara nyheter för er!

#kzcleaneating #cleaneating

You Might Also Like

  • Annika
    8 november, 2016 at 12:44

    Det ser för jvla gott ut med en smörgås!!

  • Charlie
    8 november, 2016 at 15:17

    Vem fasen köper två bröd för 149 kr?

  • Annika
    8 november, 2016 at 15:38

    Ja, det är ju en annan sak Charlie. Jag gör det inte.

  • Desiree
    8 november, 2016 at 17:04

    Mycket bra. Dock är inte jämförelsen helt sann eftersom du jämfört kyckling som innehåller vatten med torrvaran av ditt bröd. För att kunna jämföra måste du ta fram proteinhalten i bakat bröd…

  • Misan
    8 november, 2016 at 17:55

    Smakar tyvärr sågspån

  • Eva
    8 november, 2016 at 19:37

    Läste du inte att effekten av proteiner är minimal, dvs vi äter proteiner i onödan. Många köper proteintillskott för dyra pengar helt i onödan.. ex dina dyra bröd och det som M Graaf försöker att sälja..

  • Davve
    9 november, 2016 at 21:32

    Det ÄR mycket protein i mask!