Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag börjar vecka 22! Det är en otroligt stor skillnad att vara gravid med sitt första andra och tredje barn. Med trean går inte allt bara väldigt mycket fortare jag oroar mig ingenting. Inte över något alls. Konstiga sammandragningar, krämpor, obekväma känslor i magen – bryr mig inte om något vet att det går över och att det hör till. Inte heller att det ska hända något tänker jag på. Med första barnet oroar man sig över det mesta. Nu oroar jag mig inte över något. Jag tror att det är bra för bebisen i magen. Den får ligga där och växa utan att bli störd av oro och ångest i min kropp. Det är bra! Men jag är stor. Mötte en tjej på yogan som bar tvillingar i v25. Jag var större än henne. Stackars min kropp. Jag tänkte på en sak. Hur kommer det sig ett magen drar ihop sig och blir platt efter men inte tuttarna? Fattar ni hur jag tänker? Märkligt ändå… #v22

You Might Also Like

 • j
  7 november, 2016 at 12:57

  Så olika det kan vara! Jag är i v20 och jag har inte ens en liten liten mage. Ingenting.

 • Nina
  7 november, 2016 at 13:38

  Katrin det blir en tjej. En Alexia eller en Alexandra. Så det så.
  Kollade youtube med Rambo som pratar med lillsyrran. Så gulligt!

 • rambolina
  7 november, 2016 at 14:59

  Du ser helt förtvivlad ut!

 • rongo
  7 november, 2016 at 15:07

  Det råder ingen tvekan om vem som är Bingos favorit son.
  Rambo Rambo Rambo…….

 • Biggan
  7 november, 2016 at 15:48

  Buken har du lättare att träna upp där finns muskler. I brösten finns bara fettvävnad = går inte att träna upp. Däremot så har du ju muskler bakom tuttarna så det kan man ju alltid träna. Sen är det så olika människor hur brösten blir efteråt. Min kompis tuttar krymte till typ ingenting efter amningen. Men du har hört det förut. Kroppen förändras genom livet. En del hyllar det och är starka nog att se den förändrade kvinnokroppen som en styrka ett original som ingen annans. En del vill se ut som ”alla andra” och klarar bara av att ta väck tidens tand. Man gör väl som man är stark nog tycker jag. En sak är säker. Att bära livets mirakel är bland det vackraste som finns. Kram

 • m
  7 november, 2016 at 18:47

  Om några år kommer du att se ut som ditt barns mormor!
  Tantvarning!

 • MD
  7 november, 2016 at 19:15

  Tycker du är fin jag. Sen må man ju ha i åtanke med att är man en tvärhand hög (jag är också väldigt kort ) så ser man vanligen mycket större ut, och det fortare. Har genomgått 2 graviditeter och är 157 cm lång. Kan säga att man sett ut som man skulle sprängas från v 25 och framåt ungefär. Men vad gör det , du är säkerligen tillbaka till ditt gamla jag några månader efter graviditet igen. Lycka till med bebisen( förresten tror på en liten flicka jag) 🙂

 • U
  7 november, 2016 at 19:56

  Varför gissar alla kön!? Vem fan bryr sig om gissningar?!

 • Ewa
  8 november, 2016 at 10:36

  Jag var större än hon, menar Du kanske? Inget fel på korrekt svenska. Att man blir större av att vänta barn, big surprise ??!!

 • Mathilda
  8 november, 2016 at 14:47

  Jag tror det är för att man har muskler i magen. Tuttarna har inga muskler, bara fett och bindväv.
  Min gissning
  Tjohopp
  Mathilda