Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså okej så jävla oproffsigt av mig att lägga ut en bild på vår sagolika middag UTAN huvudpersonen, ja men toasten @cleaneating.se såklart! A men ni ska få tips såklart. På riche.se har ni recept på världens godaste skagenröra. Toasten till är såklart brödmixen @cleaneating.se. Zeta har en perfekt burrata man lägger på lite shoppade pärltomater, basilika, olja och balsamico. Krabban råkade vara grym just idag och kronärtskockan finns inte med på bild men det kokades till perfekt mjukhet och doppades i smör och havssalt. Jag dricker Vitaminwells citron/fläder den är om möjligt ännu godare än äpple/ingefära. Om jag är gravid? Japp. Alex undrade om mitt köttfria år skulle sluta på nyår. Jag funderar på att nöja mig med ett köttfritt år det var ju ändå ett nyårslöfte. Funderar på köra vegan år nästa. #stackarsalex

You Might Also Like

 • Louise
  6 november, 2016 at 21:12

  Jag blev sugen på Toast Skagen men hittar verkligen inte bästa receptet på riche.se
  Var hittar jag det, eller kan du klippa och klistra in det här?
  Tack på förhand!
  Trevlig kväll!
  Louise i Skåne