Okategoriserade

Hydro silk

Katrins Snapshots

Oj vilken fantastik rakhyvel jag fått prova! Sylvass, smidig, effektiv och jag vet inte vad det är för gelé den utsöndrar men jag behövde inte alls smörja in benen efter att jag rakat dem med den här hyveln. Ni vet hur man i vanliga fall känner sig narig och torr efter att man rakat benen? Inte med den här hyveln den är bättre. Och resultatet blir grymt ni måste prova, ni får prova gratis om ni följer länken här!

I samarbete med efi.

You Might Also Like

 • Irene
  4 november, 2016 at 16:56

  Tyckte jag såg dig inne på ringen i dag men det var kanske någon annan.

 • reductil4you
  4 november, 2016 at 22:19

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.. Finns även Adipex Phentermin vid intresse.

  Vid seriöst intresse hör av er hit för beställning.
  [email protected]