Okategoriserade

Jag vräker i mig

Katrins Snapshots

Godaste drycken som någonsin gjorts. Lätt. Men prova får ni se själva. Sitter hemma och vet inte vad jag ska göra alls.

Det finns inget stopp i min kropp jag kan äta hur mycket som helst. Jag äter nyttig mat men mängden är helt sjuk. Och precis som med mina två tidigare graviditeter vill jag helst nästan bara äta mackor och pasta med pesto. Mackor äter jag för jag har ju världens godast bröd och pasta äter jag gjord på gröna ärtor och linser. Det går lika bra och så håller jag magen och vikten i schakt. Det är så märkligt med all den tid man har när man är utan barn. Inte bara åkte barnen med Bing till Dubai igår, Alex åkte bort på jobb i samma veva så där stod jag. Helt ensam, ha ha ja men är man van vid att alltid ha någon att vara med så blir det märkligt att plötsligt inte ha det.

Igår åt jag middag med Carro som hamnat i exakt samma situation. Hennes barn åkte till Dubai med deras pappa och hennes kille reste bort på jobb så vi hade värsta grymma kvällen. Hon lagade magisk mat och vi snackade skit. Men idag då? Jag jobbade klart vid 18. Orkar inte jobba hur mycket som helst och nu har jag ändå fastnat och väntar på svar från olika håll så kan inte göra så mycket mer. Kom hem. Satte på musik och inte barnkanalen. Kokade gröna linspenne. Dränkte den i pesto och parmesan. Vräkte i mig alldeles för mycket. Men det var gott.

A men nu då? Tre timmar till Wahlgrens värld börjar vad gör jag i tre timmar sorterar och tvättar typ? Sånt som jag ändå gör när barnen är hemma? Hade jag inte varit gravid hade jag såklart suttit nere på Riche och druckit martini och glott på folket men nu är jag ju gravid på kuppen. Ska jag bada? Med oljor och ansiktsmask och sånt? Kanske en bra idé. Jag gör det.

Urtråkigt att leva ett liv utan barn. Tyst och platt och helt meningslöst.

You Might Also Like

 • katten
  3 november, 2016 at 18:56

  Ja vi utan barn, kan lika bra lägga oss ner och dö
  Ett totalt meningslöst liv….

 • j
  3 november, 2016 at 19:16

  Jomen så är det ju, när alla är hemma och det är fullt ös så kan det kännas jobbigt stundtals. Sen reser alla bort, huset/lägenheten blir tom, då saknar man det där livet som man är van vid, märkligt! Ha det bra Katrin och hoppas älsklingen din kommer hem till helgen iaf.!

 • !
  3 november, 2016 at 20:23

  Men Katrin, det är kanske är du som är lite allmänt meningslös och patetisk som ideligen behöver bekräftelse för att känna dig fullkomlig. Kan man inte vara ensam 1 kväll utan ångest tycker jag man ska söka hjälp. Jag tycker genuint synd om dig. Du mår ju inte bra.

 • Therese
  3 november, 2016 at 20:58

  Ja, blä för att vara hemma själv. Är skönt i typ 20 minuter, sen börjar man sakna älsklingarna ☺️.

 • jaag
  3 november, 2016 at 22:32

  Själv är jag en ensamvarg. som trivs bäst i mitt eget sällskap.
  Vi är alla unika

 • admortem
  3 november, 2016 at 22:39

  FAN vad AVIS jag ärpå ER som kan få EGNA barn!
  Jadör!

 • Babs
  3 november, 2016 at 23:36

  Åh, jag tycker barn till viss del är lite överreklamerade. Visst var det stort att bli mamma och visst är det underbart med barn, men det kan vara väldigt jobbigt också.
  Jag njuter stort av lugn hemmakväll när ungarna är hos pappa 🙂

 • Bella
  4 november, 2016 at 00:11

  Ser ju gott ut 🙂

 • Smulan
  4 november, 2016 at 01:16

  Gå på spa. Ta en extra promenad. Gå på museum. Gå på teater. Gå på bio. Hänga med bästa kompisen. Göra naglarna. Gå på fotvård. Gå på massage. Tänk efter om det är något kul du inte hunnit göra på länge. Kram

 • ml
  4 november, 2016 at 10:16

  Men gud vad elaka folk är, klart man kan få ångest över att vara hemma själv när man är van vid familjelivet haha! Så är det för många. Och hon menar såklart att livet känns meningslöst för henne utan barn. Betyder inte att alla vi utan barn behöver ta illa upp. Jesus

 • Kikki
  4 november, 2016 at 16:04

  Bara vara… får du ensamanfall, andas djupt, bara stanna i dig själv… njut snart har du häcken full med bäbis, barn som är avis, pojkvän som är trött o du mä.
  Sov, läs en bok
  Ligg o tänk på livet…
  Hur bra du har det..
  Tänd ett ljus i din ensamhet.
  Sov länge, yoga…
  Drick gott kaffe..
  Njut av stillheten…

 • reductil
  4 november, 2016 at 22:20

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Finns även Adipex Phentermin vid intresse.

  Vid seriöst intresse hör av er hit för beställning.
  [email protected]

 • Maria
  4 november, 2016 at 23:42

  Barnen åkte väl iväg med SIN pappa.

 • glammamman
  5 november, 2016 at 00:17

  håller med helt klart! barn är ändå livet! 🙂

 • trx
  5 november, 2016 at 19:57

  Vitamin Well är skitbra om man vill ha diabetes typ 2.
  Om du tycker att livet är platt och meningslöst utan barn så tycker jag synd om dina barn. Fan så klängig du måste vara. Var det därför du skaffade barn? Tristess?

 • Sanna
  7 november, 2016 at 11:54

  Klart det måste va tråkigt utan barnen. Det är ju där man hämtar sin energi. Jag har inte ens barn men fattar det ändå. Är dock gravid nu i vecka 15 så extra kul att följa dig just nu!

  Big hugs, you rock!

 • felicia
  10 november, 2016 at 10:44

  Haha, ni som sitter och skriver era vidriga kommentarer om att hon måste söka hjälp, det är synd om hennes barn osv… vad är det för fel på er? Om ni era åsikter om det är så starkt så kanske ni ska visa vad ni heter också, eller vågar ni inte det? Ni kanske bara vågar slänga ur er kränkande saker när ni sitter anonym där bakom skärmen? Usch, ensamma, avundsjuka och arga människor. ER tycker jag synd om.