Okategoriserade

Rutinultraljud

Katrins Snapshots

Igår fick jag nästan en hel vecka av bornmorskan. Vi var på rutinultraljudet och allt står bra till med bebisen så det var ju skönt. Men så istället för att jag då trodde att jag var i v19 alltså 18+5 visade det sig att jag var i v20 alltså 19+2. Så istället för att byta vecka på fredag byter jag redan på måndagen vilket är härligare! Så alltså går jag in i vecka 21 redan på måndag vilket känns som ”juhuu” för plötsligt har jag redan passerat halva graviditeten. Eftersom jag ska föda med kejsarsnitt blir det ju att jag går 39 veckor och det gör att jag har beräknat datum 12 mars nu. Så nu föder jag i början av mars istället för i mitten av mars vilket plötsligt gör att jag har typ fyra månader kvar istället för fem och man ba woaw va fort tiden går! Jag citerar männen och de som får barn med surrogat ”Guuuuud så fort det går!”

Det går såklart inte alls fort men det går bra. Väldigt bra. Jag har inte ont någonstans, inte ens halsbränna. Jag tränar yoga tre morgnar i veckan och jag kör styrka med Philip två pass som alltid. Utöver det försöker jag att promenera så mycket jag hinner och gå till dagis istället för att ta bussen. Jag men jag anstränger mig för att gå upp med måtta det gör jag. Jag väger 68 kilo idag. På inskrivningen vägde jag redan 61 och barnmorskan säger att det från den dagen man räknar viktuppgång. Det innebär då att jag gått upp sju kilo på halva tiden och det låter för bra för att vara sant faktiskt. Lägger jag på mig sju till så är jag så väldigt nöjd.

Alex vill inte att vi ska veta vad det är för kön på bebisen så vi fick titta bort när hon tittade på könet. Men vi tror båda ändå att det är en pojke och det syns ju typ på bilden att det är en pojke, ser ni att det ser ut som en pojke? Bebisen ser ut som Alex i profil tycker jag. Och Ringo.

Ja men då så då ska jag köra ett pass i Sture, ett med Philip och sen hämta min älskling på skolan och ta honom till Taekwandon. Ringo älskar Taekwando och fotboll. En typisk kille är han. Förlåt Söder men en folk fattar vad jag menar när jag skriver så. Rambo är inte alls en sån typisk kille skulle bli väldigt förvånad om han skulle börja på Taekwando snarare teater eller drejning typ.

Jag kommer inte att få en tjej i mitt liv det är lite trist, men skit samma! Jag får en massa härliga killar att älska och köra bilar med. Det blir bra det med.

You Might Also Like

 • game
  27 oktober, 2016 at 11:00

  låter otroligt HÄRLIGT
  glöm inte våldtäktsappen acke och game of thrones
  emma Helena nilsson 1985 vännäs skola Umeå dennis lyxzen lisa miskovsky

 • Magda
  27 oktober, 2016 at 11:01

  Så härligt att få hoppa fram en vecka! Håller tummarna att allt går bra och att det är en liten tös. Huvudsaken är ju att bebisen är frisk men önska får man!
  ????❤️

 • game
  27 oktober, 2016 at 11:01

  för att göra en dotter,döda killspermier i testiklar innan ni gör barn

 • game
  27 oktober, 2016 at 11:02

  cirka 2 månader innan myspys

 • game
  27 oktober, 2016 at 11:02

  som ni moderater säger var innovativ

 • Cecilia
  27 oktober, 2016 at 11:31

  Jag tror det är en tjej! Lät som om bingo försa sig i podden 😉

 • Cassandra
  27 oktober, 2016 at 11:38

  Ja! Bingo råkade väl försäga sig i förra podden? Något i stil med
  ”Om det blir en tjej, eller ja det vet vi ju nu att det bli?”
  Och du bara ”va? Nä vet vi?? *fniss*”

  Kul oavsett! Grattis till bebislyckan!

 • Diana
  27 oktober, 2016 at 11:41

  Åh vad kul, undra vad det blir, hoppas på en tjej men huvudsaken är alltid att det är ett friskt barn såklart. Larvigt att man ens måste säga det, det fattar väl alla.

  Kram

 • Ida
  27 oktober, 2016 at 12:57

  Det finns ju någon teori om hur skallformen ser ut på bebis, tjejer har enligt teorin en liten rundare form, o pojkar har en liten plattare.. Absolut ingen 100% teori men på båda mina killar har det stämt.. O på det lilla man ser av bilden så hade jag gissat på en liten tjej för er????

 • Pernilla
  27 oktober, 2016 at 13:00

  Utan att känna- eller vet något om Alex överhuvudtaget, så tror jag att han är en typisk ”flick-pappa”” 🙂

 • Pernilla
  27 oktober, 2016 at 13:00

  Utan att känna- eller veta något om Alex överhuvudtaget, så tror jag att han är en typisk ”flick-pappa” ????

 • Karin
  27 oktober, 2016 at 16:25

  Var inte du hos ett medium för några år sen som sa att du kommer få en flicka som är lite mörkare?

 • sessan
  27 oktober, 2016 at 16:33

  bara bebisen är fri från diagnoser så är väl allt som det ska

 • Alexandra
  27 oktober, 2016 at 17:02

  Jag lovar dig katrin att det är en tjej!

 • Madelene
  27 oktober, 2016 at 20:05

  ”Fri från diagnoser”.. Vilken hemsk kommentar. Klart man alltid önskar att ens barn ska må bra och vara friskt. Men bara för att ett barn har en ”diagnos” betyder det inte att det inte är lika underbart som ett som inte har det.

 • i
  27 oktober, 2016 at 21:34

  Varför får han bestämma om ni ska veta könet eller inte? Du kan väl få veta och han kan skita i det?
  Hoppas du inte får en tjej, hon hade nog inte mått bra.

 • Bella
  27 oktober, 2016 at 22:11

  Hoppas får en Flicka !!!!!!!!! 🙂 hehe

 • Ebbamamma
  27 oktober, 2016 at 23:52

  Vadå fri från diagnoser? Vilken människosyn. Kul att läsa för alla här med diagnos eller som fått barn med diagnos. Barn som har eller får en diagnos är ju också bra. Alla babysar man får är lika mycket värda och man man älskar dem alla lika mycket.

 • reductil
  28 oktober, 2016 at 13:20

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Martina
  31 oktober, 2016 at 06:42

  Men nu får ni ge er! Det är ju självKlart man älskar sitt barn även om det skulle få en diagnos och att alla barn är lika värda men ni kan väl inte sticka under stolen att alla vill ha ett friskt barn? Skärpning nu! PK-hysteri börjar gå till överdrift. Får jag gissa tror jag att det är en flicka! :p