Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Fortsätter på samma tråd ett inlägg till sen räcker det. Sen ska jag göra som så många av er säger. Njuta av att vara tjockis i 4,5 månad till! Och skapa ett liv i min kropp det fattar ni väl hur fantastiskt jag tycker att det är sluta bråka och låtsas som att ni tror att jag lider av min uppoffring för att jag gnäller lite över mitt fetmadilemma. Så när jag är klar med skapandet i mars ska jag göra som alltid när jag vill bli smal igen. Följa min grymma bok till punkt och pricka. Minus köttet. Det byter jag mot fisk och kyckling. Ni får köpa min bantarbok för 99 kr över hela helgen. @cleaneating.se #cleaneating.se Trevlig helg nu går jag till dagis!

You Might Also Like

 • Bengeten
  21 oktober, 2016 at 15:27

  Det är konstigt att du går upp så mycket om du fortfarande tränar och äter rätt. Du kanske binder mycket vätska? Jag gick upp 6-7 kilo i alla mina graviditeter. Sen var jag lika smal igen efter graviditeten. Det spelar ingen roll hur mycket jag fläskar i mig. Jag ser ändå ut som ett jäkla benrangel. Alla har sagt att jag skulle börja gå upp efter 30. Det skedde inte ens efter 40. Jag skulle gärna ha några kilo till om jag kunde. Men livet är inte rättvist. Man får bara gilla läget. Och vara nöjd med att man är frisk och sluta jämföra sig. Och låta bli att bry sig om alla jäkla taskiga kommentarer man får av alla avundsjuka överviktiga personer. Det är inte många som kommenterar en tjock (utom möjligen du och din familj) men alla tycker att det är ok att hacka på en som är lite för smal. Var nu den normen om vad som är normalt står skrivet i sten. Alla är vackra för någon och det skulle vara jäkligt tråkigt om alla såg lika ut. Men visst förstår jag att det måste vara jobbigt att känna sig som en stor klump när man inte är det i vanliga fall. En sådan tur att du hittat ett sätt som funkar för dig att gå ner sen. Njut av att vänta på något gott så länge. Krama dem som älskar dig. Och fortsätt med att göra sådant som gör dig glad. Kram

 • Annelie
  21 oktober, 2016 at 15:49

  Jag föder i Maj och efter det kör jagvfin bok stenhårt men enbart med fisk, ibgen kyckling eller kött:)

 • reductil4you
  23 oktober, 2016 at 05:12

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]