Okategoriserade

En annan dag

Katrins Snapshots

Muslin kostar 75 kronor till och med klockan 16.00 idag. Köp den här!

Asså okej. Ni ska få en annan typ av dag av mig. Den här var nämligen helt annan. Men absolut inte bra ändå. Alldeles för dyr.

Okej så vi kom hem lite för för sent igår från bio och middag så jag var stressad. Ha ha är man inte oftast stressad? Ofta man liksom bara känner att man kan strosa… ha ha…HA HA HA. Förlåt.

Ställde bilen utanför porten. Får liksom aldrig böter där om jag ställer den sent och sen åker tidigt. Kom upp, ungarna var så speedade kubbade runt nakna och kiknade av skratt och jagade varandra och kastade boll och energin var på topp. 20.00. Inte alls bra. Barnen ska sova åtta och halv nio skulle massören komma. För att få ner killarna i lugn släckte jag alla lampor och tände ett stort värmeljus som luktar mumma. Det funkade. 20.20 sov båda knoddarna sött.

Jag satte mig i soffan och andades. Så väldigt skönt i två minuter sen knackade det på dörren. Världens gladaste kille med brits under armen! Ehh okej jag hade visst glömt att tända upp igen så det var ju som att komma in till den mest fixade setupen med doft och ljus herregud så pinsamt. Aja det får gå. Massagen var fantastisk så jag somnade och vaknade om vart annat. Efter pratade vi om min axel. Några tycker att jag ska ta en kortisonspruta i axeln. Det är ok med bebis jag har kollat med flera läkare. Massören tyckte absolut inte att jag skulle köra på sprutan jag håller på att bli galen med den här jävla axeln. Varit hos naprapat, osteopat, massör, tränare, yogainstruktör. Tycker ni att jag ska ta sprutan? Jag har ont. Men inte när jag inte rör armen.

När massören skulle rita upp för mig vad som sker i min axel sa han ”Do you mind turning on the light?”, jag höll på att skratta ihjäl mig.

Sov som en bebis hela natten. Kidsen väckte mig inte en enda gång. Somnade 22.45 vaknade 06.50 utvilad! Fixa frulle till barnen i lugn och ro. Värma mjölk till Rambo. Kolla schema, packa taekwandokläder. Barnen lugna kollade teve länge. Ringo körde klädrace med Doreen, tack Doreen! Här om dagen när Alex skulle gå på morgonen sneglade han på teven och sa ”trodde du var på teve!”. Vi är lika jag och Doreen.

Har ni sett Bridget Jones dagbok den nya? Gör det annars den är fantastisk. Jag och Alex är som hon och Mr Darcy. Så väldigt likt. Det var en parentes. Morgonen var grym jag packade väska med träningskläder, vanliga kläder, kräm, deo, allt fick jag med för att hinna yogan innan Sture.

Kom ner bot. Jag blir inte helt knäckt över en parkeringsbot det blir jag inte men jag blir irriterad. Ska inte ha den jävla bilen lisorna är ju helt galna på Östermalm jag vet ju det fan. Ringo bland de första på plats i klassrummet. Skönt att lärarna får se att jag kan vara planerad också. Hann till och med göra klart läxan och klippa ut båtarna i morse så den var med också. Ett par dagar sen men gjord. Rambo berättade för Kackika om gårdagens film som handlade om tigrar och lejon eeehhh? Är det någon mening att ta med en snart treåring på bio om han inte ser skillnad på en hund, en katt, en tiger och ett lejon?

Fan fick ta bilen till yogan annars skulle jag inte hinna. Parkering mitt på Öfvre? Glöm det. Skit samma man kan ju inte få två böter inom loppet av en timme herregud. Det kunde man. Yogade bra förutom smärta i axeln. Hann äta äcklig yogagröt dränkt i honung och havremjölk.

Messade Philip ”Tja kör vi 14 idag eller har du gett bort mitt pass?”. Han svarade ”He he. Ses 14 såklart”. Jag svarade ”Man kan ju alltid försöka”. Han svarade ”Ha ha ha”. Jag svarade ”A men sluta nu” och så en sån där gubbe som tittar upp ni vet han som visar att man himlar med ögonen. Som att vaddå jag är fet, preggo OCH har svinint i axeln kanske man kan skippa träningen då? Icke. Bra så.

Så. Morgonen var grym men den kostade mig 2000 kronor. Bra? Inte så bra. Idag ska jag sova hos Alex så då är det kontrast kan man säga. Sover alltid hela natten där. Typ. Promenerar i lugn takt till yogastudion. Yogar. Äter frulle. Chillar. Inget Sture att stressa till. Fredag fredag härliga fredag!

You Might Also Like

 • Sofia
  20 oktober, 2016 at 11:21

  Nån som har tips på bloggar där det händer nåt kul, inte inredning,kläder å tönt bilder på mat. Tack på förhand

 • Emma
  20 oktober, 2016 at 12:15

  Alltså jag brukar aldrig kommentera men nu måste jag skriva något. Jag har med problem med en axel. Alltså jag var på massage den 22 JANUARI en sån där vanlig jävla massage som bara är för skönt. Dagen efter vaknar jag med ont i axeln och har haft ont sedan dess. Vet inte Fan hur många gånger jag varit på laserbehandlingar och naprapater mm mm mm. Får ont när jag lyfter upp armen minsta lilla. Helt sjukt . Har aldrig haft ont innan massage och nu är mitt liv jävligt surt pga detta. Va igår på röntgen för lungor haha för jag sa någongång till min läkare att det gör ont i axeln om jag hostar hårt. Så då tänkte han att han vill kolla mina lungor. Sen har jag precis börjat på sjukgymnastik i Linköping på något specialställe . Gah det är ju så jävla frustrerande och ha ont. Körde lchf innan och gillade livet. Nu har jag Fan gått upp 16 kg. Fet som en gris och bläää för allt. En del sänder ta sprutan och vissa bara neeeej ta inte den. Vet dom vad felet är på din axel? Min vet dom inte riktigt. Va på magnetröntgen och det visade bara lite svullnad ovanpå men inte typ under nyckelbenet en punkt in där som gör ont.

 • Erika
  20 oktober, 2016 at 13:19

  Jag skulle inte ta kortison. Forskning visar att det gör varken till eller från i det långa loppet, och därför skulle jag inte utsätta mig för infektionsrisken. Förstår dock att du är sjukt frustrerad. Det bästa tipset är fysioterapi, men förstår att det låter tråkigt och lönlöst. Vad säger läkaren och har du blivit bedömd av en ortoped?
  Hoppas det blir bättre!

 • Linda
  20 oktober, 2016 at 14:47

  Har haft en inflammation i en arm och så ont att jag grät när jag behövde lyfta den. Sov inte och fick till slut början till inflammation i andra armen för att jag bara kunde använda den. Jobbade fortfarande men inte hållbart i längden om man inte sover. Var redo för amputation men blev istället erbjuden kortisonspruta. Äntligen gick ALL värk över! Kunde göra alla övningar för att stärka armarna utan att det längre var en nära-döden-upplevelse! Så ja, jag rekommenderar verkligen en kortisonspruta!! Lycka till! Kram Linda

 • Carina
  21 oktober, 2016 at 05:33

  Jisses vilket stressat sätt du skriver på….?? Författare..??

 • C
  21 oktober, 2016 at 08:04

  40 års axel, har du kollat in serien ”Younger” så förstår du. Ur kul om kvinna som är 40 och låtsas vara 26. Bra material till podden.

 • Sanna
  22 oktober, 2016 at 11:02

  Hej Katrin!

  Jag tycker att du ska söka dig till kvalificerad hjälp- dvs läkare och sedan sjukgymnast. En osteopat, kiropraktor osv tramsar runt med metoder som inte har bevisad effektivitet. Känns som att du har sökt hjälp överallt förutom där du borde. Jag lovar att sjukgymnastik kan göra under! Lova att du ger det ett försök? 🙂

 • reductil4you
  23 oktober, 2016 at 05:24

  Äkta Reductil till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Sara
  27 december, 2016 at 21:07

  Reductil 4you luras

 • Janette Borg
  9 februari, 2019 at 08:47

  Reductil 4you – Akta er för att kontakta denne man!! Han tar emot era pengar för en beställning som inte levereras! Än en gång – en riktig jävla tomte!!