Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag ska gå på ankkurs hos min farbror när vi kommer hem. Vi var på en restaurang med en stjärna där jag och Måns åt anka och jag inser att min farbror borde ha två stjärnor minst för den ankan var inte att leka med. Det är egentligen min farmors recept så Nova undrade om vi skulle ta med en bit till henne hem till Sverige. Det var gulligt av henne. Idag ska vi köpa Pomme d'api till Ringo och keps till Nova. Shit det är hetta idag. @jessicaabril #instacollage

You Might Also Like

 • KjerStin
  20 juli, 2013 at 13:51

  Va gubbig Bingo ser ut! Varför fånig hatt? Ser nästan på gränsen ut till kärring ( som jag ) 😛

 • <R<O>N>
  20 juli, 2013 at 14:19

  Det är inte Bingo, det är hennes farmor!

 • mini
  20 juli, 2013 at 14:54

  Var det ”sprängd anka” ni åt?

  För att få en riktigt bra sådan ska ni kolla ”finare” kineskrogar i Stockholm eller, som jag har gjort, åkt till Beijing.

  Att få till en riktigt bra (och äkta) anka tar många dygn. Ankan ska hänga flera dygn, sedan kryddas och saltas in, ligga i lagen och efter några dygn tillagas.
  Av det som blir kvar (lagen alltså) görs på äkta kinesiskt sätt en underbar soppa som serveras som förrätt eller tillbehör till den sprängda ankan.

  Men gott är det med anka, särskilt om man gör det in the chinese way 🙂

  Ha en härlig semester.

 • anonym
  20 juli, 2013 at 14:59

  Frankrike anka anklever, plockas på sina fjädrar tvångsmatas, så att levern blir 10 gånger större än normalt, för att sedan slaktas.Tala om djurplågeri.

 • mini
  20 juli, 2013 at 15:15

  Till anonym

  NU gällde det väl inte anklever, det gällde anka som hel fågel, som du, antar jag äter, kanske inte just anka men kyckling.

  Vi svenskar äter kyckling i massor, gör du det? Tänk då på hur dessa kycklingar är uppfödda!!!

  Jag själv äter inte anklever, inte heller gåslever, men jag älskar sprängd anka (hela fågeln alltså) uppfödd förhoppningsvis väl, precis som jag äter kyckling.

 • Julia
  20 juli, 2013 at 15:20

  Hej! Min låtsasmamma har varit med sedan jag var 3 år (jag är nu 18 år), hon har aldrig tagit sig till mig någonsin och har alltid stött ut mig då hon sagt saker som att jag ’inte tillhör familjen’, varje gång dom har åkt utomlands har jag aldrig gått följa med. Hon har även förbjudit mig att prata eller vara vän med hennes föräldrar/släktingar/kusiner då hon anser att jag inte har något med dem att göra. Därför frågar jag hur din syn och ’föräldrarskap’ (Eller vad man ska säga) mot Nova? Tacksam för svar!

 • anonym
  20 juli, 2013 at 15:27

  Katrin älskar anklever, för några inlägg sedan, förekom anklever på bordet.

 • mini
  20 juli, 2013 at 16:20

  Till anonym

  Nu läser jag inte varje inlägg som Katrin gör,men nästan, inte heller läser jag alla (korkade) kommentarer) men är det inte så att Katrin gillar gåslever?

  Jag kan ha helt fel men anklever är inte direkt en höjdare 🙂

 • Carrie
  20 juli, 2013 at 17:19

  Hahaha detär gåslever.

 • Anna
  20 juli, 2013 at 18:53

  Katrin är kompis med Novas mamma Erika sedan innan K och B blev ihop…

 • 20 juli, 2013 at 22:46

  Fy så fruktansvärt!!! Men vad gjorde din pappa då??!!??

 • Carrie
  21 juli, 2013 at 05:05

  Det undrar jag med? Hur kan man som förälder accepteranågot sånt?!