Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hämtade killarna tidigare idag. Åkte till Mall of Scandinavia för att gå på bio. Husdjurens någonting. Skittråkig för mig. Skitkul för dem. Ja men vaddå Hitta Nemo var kul för alla. Åt på världens roligaste restaurang efter där man fick plocka små fat som åkte på ett tåg. Succé! Om några minuter kommer en kille hit från @hemmassagen_stockholm för att ge mig massage. Ha ha kul ändå. Ville bara säga det. Killarna sover, Alex är på jobbresa så vad ska en stackars sliten gravid småbarnsmorsa inte unna sig lite massage? Ha ha ha. Otroligt kul! #hemmassagen

You Might Also Like

 • SKRIVDIVAN
  19 oktober, 2016 at 23:35

  Jag har ett hemskt minne från det där Mall of Scandinavia. När jag och mitt ex var där glömde vi kolla på vilket våningsplan vi parkerade och varje våningsplan är hur stort som helst och allt ser llikadant ut och det finns hur jättemånga våningsplan. Vi blev osams och skyllde på varandra och jag trodde ärligt talat att vi aldrig skulle hitta bilen. Jag ville bara sätta mig ner på marken och gråta. Alternativt göra slut och ta taxi hem 😉 Men sen dök den faktiskt bara upp. Efter kanske 1.5 timmes letande.

 • reductil4you
  20 oktober, 2016 at 05:07

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Melinda
  21 oktober, 2016 at 07:39

  Vad heter restaurangen?