Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså över 600 kommentarer om att ni alla har egna handdukar jag döööööör. Okej. Nu ska jag verkligen chocka er till månen och tillbaka. Häng med nu. Jag har aldrig haft en egen handduk i hela mitt liv. Inte när jag bodde hemma där vid delade med mamma, pappa, syrran, kompisar. Går jag till en kompis så lånar jag hennes och ber aldrig om en ny. Jag har bara fyra stora handdukar som hänger på en värmd hängare. Torkar ansiktet med samma som jag torkar barnens stjärtar med. Jag tvättar dem sällan inte ens en gång i veckan. Handdukarna alltså. Jag duschar inte varje dag finns inget behov till det blir bara torr och det tar en massa tid. Jag tvättar inte alltid händerna när jag går på toaletten. Går jag utan att röra vid något och tar papper när jag trycker på spolknappen så tvättar jag gärna inte för att slippa bli så torr. Något annat? Jo, jag byter inte kläder varken på barnen eller på mig varade dag. Tycker inte om att slösa på vatten och el. Sängkläder byter jag efter två veckor. A men då så. Då vet ni. Jo just det. Jag är aldrig sjuk. Då menar jag aldrig. #dagsattflyttaihop

You Might Also Like

 • Gretchen
  18 oktober, 2016 at 17:33

  Du är snuskig! Det handlar inte om du aldrig blir sjuk eller ej. Byter lakan var 14e dag är riktigt äckligt.Usch! Tycker riktigt synd om Alex.

 • Emma
  18 oktober, 2016 at 17:56

  Jag är likadan! Inget att oroa sig för! Kram

 • HR
  18 oktober, 2016 at 18:27

  Alltsa, att tvatta lakan ar det jobbigaste som finns! Jag tvattar sakert ocksa varannan vecka, nar det kanns bra och som att man orkar liksom. Jag och min kille har ”typ” egna handdukar. Varsin ren, sedan anvander man den som finns narmast och sa anvander man de tva nan vecka eller tva tills man tvattar hunden eller torkar golvet. Allt loser sig, man behover inte vara sa himla noga!

 • Annika
  18 oktober, 2016 at 18:33

  Duschen har vi egna handdukar till. Handtvätt har vi en till gäster och en till oss tre. Provat med olika, men alla torkar i den handduk närmast.
  Byter lakan en gång i veckan helst, men ibland varannan.
  Vi är aldrig sjuka heller.

 • Tina
  18 oktober, 2016 at 18:42

  Jag tvättar händer när det behövs, inte för att jag kissat. Byter våra handdukar och sänglakan varannan vecka. Duschar ca 3 ggr i veckan. För att slippa torrhet. Jag är sjuk vart 5:e år i några dagar. Man blir ju sjuk om man inte får baciller. Lite skit rensar magen. Bra inlägg !!!

 • j
  18 oktober, 2016 at 18:46

  Usch, Katrin du verkar vara en riktig snuskfia!
  Ligger ni verkligen i sunkiga lakan, 2 veckor gamla? Vem vet, du kanske ljuger även om detta och i verkligheten är det 1 månad sen du bytte till rena lakan..??!!
  Skaffa handdukar och badlakan och tvätta dom före första användning! Häng sen upp dom på krokar, 1 uppsättning till varje familjemedlem plus en gästkrok med handduk.
  Byt ofta!
  Helt otroligt att nån vill äta din musli eller knäckebröden efter ditt ”lortiga” avslöjande.

 • Sofia
  18 oktober, 2016 at 19:06

  Hahaha alltså herregud vad folk reagerar starkt. Men sjukt underhållande måste jag erkänna. Vilken människa som jobbar heltid, har familj, tränar osv har tid (läs prioriterar) att byta lakan var och varannan dag? Folk som tycker att du är äcklig som byter lakan varannan vecka och använder barnens handdukar skulle bryta ihop fullständigt om de kom hem till mig isf. Då jobbar jag som läkare dessutom. Jag är EXTREMT noga med hygien på min arbetsplats där patienter kan bära på sjukdomar eller ha ett försvagat immunförsvar, det ingår i arbetsuppgifterna att tvätta och desinfektera händerna så många gånger om dagen att jag får utslag. Men hemma där bara jag och min familj rör sig och vi alla är friska anser jag att man kan städa med måtta. Har man sex med min man och fött ut gemensamma barn ur sitt underliv måste man väl kunna torka händerna på en handduk som man torkat barnen med???!

 • Maja
  18 oktober, 2016 at 20:21

  Chockerande, jag håller med dig Katrin:-).

 • Kikki
  18 oktober, 2016 at 21:17

  Gud jag ligger längre än 2 veckor i mina lakan, vädrar och duschar varannan dag. Ibland glömmer jag men är renlig, gillar att skrubba ansiktet med varm handuk så dom ligger överallt, har inte varit sjuk på mycket länge…..
  Är noga med att tvätta händer, jämt!

 • Lotta
  18 oktober, 2016 at 21:19

  Hahaha du är såååå sköööön! Det är hur många som helst som inte tvättar händerna efter de har kissat ( finns undersökningar som stöder detta) det finns däremot väldigt få som skulle erkänna det! Big like för att du vågar säga sanningen!!!! Hahaha

 • Davves lillebror
  18 oktober, 2016 at 21:50

  Man får ju hoppas att de dagar du tränat och inte duschat inte är sexdagar. Hua så ofräsch du verkar!

 • blomma
  18 oktober, 2016 at 22:58

  Detta är helrätt. Hennes barn kommer inte få 15 allergier.
  Vi är alla FÖR RENA! Trodde folk visste det vid detta laget

 • Therese
  18 oktober, 2016 at 23:25

  Jag är exakt likadan på varje punkt! Har aldrig reflekterat över att det skulle vara konstigt 🙂

 • Johanna
  19 oktober, 2016 at 00:01

  Alltså, nej vi har inte egna handdukar och byter sängkläder efter sex, alltså typ aldrig!

 • Irene
  19 oktober, 2016 at 01:07

  hahhahahahha jag döör detta var dagens!

 • Mathilda
  19 oktober, 2016 at 08:24

  Haha fan detta som att jag kunde skrivit den texten! Minus torka ansiktet med samma som barnens rumpor för jag har inga kids. Är heller aldrig sjuk det var 2 år sen sist.
  jag stödjer dig i detta!

 • Jenny
  19 oktober, 2016 at 09:10

  Samma här! Det låter ungefär som att du beskriver mig och min familj. Vi är heller aldrig sjuka.

 • Camilla 36 år och 10 barnsmamma
  19 oktober, 2016 at 09:43

  Har aldrig hart egen handduk och det har vi inte nu heller.
  Vi är sällan sjuka .
  Alla torkar med den som finns o den byts ut lite då o då.
  I duschen är man ju redan ren när man torkar sig så varför krångla o ha varsin .
  Kram Camilla
  http://www.tiobarnsmamman.se

 • Åsa
  19 oktober, 2016 at 14:57

  Haha..har egen handduk tvättas efter 1 v. Byter sängkläder efter 1 v. Rena kläder och duschar och tvättar håret varje dag. Men jag tycker människor luktar lite skunkigt oxå. Gammal hårbotten och unket. Jag blir varm under natten. Skulle krypa i mig att inte duscha på mogonen. Är aldrik sjuk heller…så jag vet inte om era mushiga teorier skulle stämma ????

 • T
  19 oktober, 2016 at 15:59

  Bra Katrin! Folk i allmänhet slösar alldeles för mycket på el och vatten. Jag har själv tyvärr lite bacillskräck, så blir mycket handtvättande vad jag än tagit i, även hemma. Men vill absolut inte köra tvättmaskinen för ofta, låta varmvattnet rinna mer än nödvändigt etc. Att folk orkar bli upprörda över det du skriver, jösses!? Alla märker väl själva vilken nivå som är lagom, när sängkläder börjar bli äckliga? Vad som är upprörande är människor som inte tänker på jordens och mänsklighetens framtid. De som låter tvättmaskin och torktumlare gå konstant och öser på med tvättmedel och sköljmedel som förstör för fiskarna i havet och orsakar allergier!

 • Helena
  19 oktober, 2016 at 20:07

  Instämmer till punkt och pricka. Byter handdukarna vid behov, vi är 2 vuxna och 3 barn (9 år, 5 år, 1 år). Mina och mannens lakan byts väl efter 2-3 veckor. Barnens byts när det behövs. Duschar var tredje dag om jag inte tränat. Har inge haft en vabbdag med barnen förutom typ vattkoppor. Inga allergier heller. Så håller med dig!! Heja heja.

 • Katta
  20 oktober, 2016 at 00:22

  Hur kan någon kalla en person för snuskig för att den byter lakan var 14e dag.
  Det var standard när jag var liten. Rena lakan varannan vecka. Min mamma var mycket noga. Det kör jag på fortfarande som vuxen. Var 10e dag när det är högsommar. Det blir sunkig lukt annars.
  Det är helt normalt och ungefär vad hemkunskapen lärde ut.
  Byter heller inte tröja, byxor eller BH varje dag. Luktar det fräscht och inte har fläckar får det hänga med till jobbet (är kommunal tjänsteman). Kan inte göra absurda tvättberg pga fåfänga.

  Duschar inte varje dag. Långt ifrån. Har torr hud och får lätt eksem. Så duschar så sällan som det går men tvättar av nödvändiga delar för att inte få dålig lukt. Om man inte har tungt kroppsarbete eller tränar intensivt så svetten rinner så behövs ej daglig dusch av hela kroppen. Man pajjar bara hudens fuktbalans.Tack gud för torrschampo och tvättlappar i frotté!

  Men gränsen drar jag nog vid handdukarna. Där har vi varsin för dusch. De tvättas varannan vecka de med. Äckligt va! Sambon duschar ofta på jobbet eller gymmet när han har träningsdagar. Den handduken åker i tvätten 1 ggr/vecka.
  Sen dör ingen om vi tar samma ibland.
  Till händerna delar vi men den byter jag flera ggr/vecka eftersom jag använder den till ansiktet med.

  Tandborste delas inte annat än i nödfall.

  Men kom igen männskor! Det är inte farligt med lite bakterier! Denna renlighetsiver är hysterisk! Och tröttsam.

 • Camilla
  21 oktober, 2016 at 09:52

  HAHAHAHA jag dör du är så rolig! Sluta aldrig blogga.