Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har en fråga, snälla svara. Har man egna handdukar eller delar man handdukar i en familj? Alltså har man sin egen handduk som man torkar sig med på kropp och en annan i ansiktet som ingen annan rör vid eller har man ett gäng handdukar som hänger så tar man vilken som helst efter att man duschat. Tack så otroligt mycket för svar. #dagsattflyttaihop

You Might Also Like

 • Eva
  18 oktober, 2016 at 15:00

  Bästa Katrin!
  Känner så väl igen mig när det gäller detta fenomen/problem 🙂 Hemma hos oss funkar det hyfsat med varsin egen duschhandduk till kroppen men de mindre används av alla och även till golvet?
  Jag har givit upp och utanför min badrumsdörr har jag en sån där ”pilasterhylla” med många många ihoprullade handdukar så det finns alltid en ren inom räckhåll. Lycka till!
  /Eva

 • Amanda
  18 oktober, 2016 at 15:09

  Egen duschhandduk och delade småhanddukar!

 • Hanna
  18 oktober, 2016 at 15:16

  Egen duschandduk och delade småhanddukar som byts ofta. Gäster får egen småhandduk.

 • Mikaela
  18 oktober, 2016 at 15:20

  Varsin duschanduk och ansiktshanduk! Gemensam tvättahänderna handuk! 🙂

 • Fridar
  18 oktober, 2016 at 15:23

  Vi delar på allt stora som små!

 • Jenny
  18 oktober, 2016 at 15:25

  Egna såklart! Jag vill inte torka mig med en handduk som nån annan kanske torkat sig i rumpan med. Vi har olika färger på handdukarna så det är inte svårt att hålla ordning. Och har nån lånat min då tar jag en ny!

 • Frida
  18 oktober, 2016 at 15:26

  ALLTID egna handdukar. Vare sig man torkar kropp, ansikte eller händer. mindre risk att bli smittad av dagisbaciller, dessutom fräschare när man vet var handduken man torkar sig med har varit tidigare….

 • Linn
  18 oktober, 2016 at 15:39

  Vi har med en stor och en liten handuk per person. Allt för att undvika förkylningsvirus, mask i magen mm ???? /2vuxna 2barn

 • Sabina
  18 oktober, 2016 at 15:41

  OMG UEW man har varsin+1?!?!?!??!!?!?!??!+

  kanske kan man låna den andres vid nödfall (tex om man e på resa och bara har plats för en) men alltså in the everyday life delar man fan inte handduk!!!!!

 • Anna
  18 oktober, 2016 at 16:19

  Alla i familjen delar på alla handdukar. Vi byter ofta, så de är alltid fräscha!

 • Litensandra
  18 oktober, 2016 at 16:57

  Egna badlakan och egna små handdukar som hänger på uppmätta krokar med var och ens namn.

 • Eva
  18 oktober, 2016 at 17:57

  Varsin badhandduk. Varsin handduk till ansiktet och varsin till under armar o.s.v På gästtoiletten hänger en handduk för gästernas händer. Förhoppningsvis tvättar dom sig efter toilettbesök.

 • Jennie
  18 oktober, 2016 at 22:08

  Egna små handdukar, egna hårhanddukar, egna badlakan, egen rumphandduk (till dottern på 1.5) ???? Så har jag vuxit upp så det känns normalt, har aldrig tänt tanken på att alla ska dela handdukar. Men ser inget problem i att det händer nån enstaka gång heller.

 • Linda
  19 oktober, 2016 at 14:39

  Delade handdukar. Tar alltid den första bästa torra handduken som finns inom räckhåll. En handduk tilll händerna/ansiktet, också som man delar på. Har ej barn, men gästerna får använda samma handduk som vi gör(till händerna alltså). Duschar dom får dom en egen, kan man ju bjuppa på.
  Exakt lika när jag växte upp, ingen som gick och höll ordning på ”sin” dusch handduk. Däremot hängde det alltid typ 7 st(familj på 4) så nån var alltid torr. Pallar dock inte dusch handdukar som luktar gammalt vatten fast dom är torra.

 • Anna
  19 oktober, 2016 at 15:42

  Åh, I wish att vi hade varsin men sambon har en tendens att lämna den blöta handduken han använt någon annanstans än i badrummet (och jag är fan inte hans morsa som ska gå och hänga upp den åt honom) . Då finns bara en handduk kvar (”min”), och nästa gång han duschar tar han den eftersom den hänger där… Och vi kan ju inte byta handdukar varje dag. Kanske blir annorlunda om vi blir fler i familjen. *hoppas* Men känner också att det finns värre saker. Min familj delade och vi mår bra 😉
  Till händerna delar vi och det känns fine.

 • Camilla
  20 oktober, 2016 at 10:45

  Nu är vi förvisso bara två (jag och min man) men vi har varsin duschhandduk, varsin till händerna och även varsin liten ansiktstvättlapp. Gäster får alltid ny och fräsch egen liten gästhandduk och egen badhandduk. Skulle aldrig få för mig att dela trots att det är så jag är uppvuxen. Tyckte alltid att det var lite ofräscht att inte veta vem som använt handduken och om denne verkligen tvättat händerna ordentligt. Kanske visst drag åt det pedantiska hållet men när jag reser bort tar jag alltid med en egen liten handduk ifall det inte finns någon fräsch gästhandduk.

 • Emma Hällbacka
  20 oktober, 2016 at 11:08

  Egen handduk! Jag har en egen till händerna, en till ansiktet, och två duschahanddukar plus en handduk till gymmet. Killen har samma sak, fast bara en duschhandduk eftersom han inte har långt hår. Tvättar alla handdukar en gång i veckan, spelar ingen roll hur många för alla går ner i en maskin ändå. Då kan man lika gärna byta handdukar ofta.

 • Elin
  20 oktober, 2016 at 12:35

  Jag och min sambo har 2 handdukar o 2 badlakan…..o vi använder dom. Båda 2. Jag ser inget konstigt i att dela? De viktigaste är väl att den du ska använda för stunden är torr ???? i min familj hade man lika många handdukar som vi var i familjen (4) o så tog man en.
  Jag blir chockad över att folk är så överpedandiska. Jag är för de mesta inte heller sjuk.

  Familjer delar tycker jag

 • Karin
  22 oktober, 2016 at 18:05

  Alla har egna handdukar , så klart . Bytas minst en gång i veckan !K

 • Frida
  23 oktober, 2016 at 22:16

  Vi delar alla handdukar och tvättar dem när de luktar eller är smutsiga.