Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså vem vaknar upp och ser ut så här? Jag tydligen. Känner mig asporrig och svinhet, precis vad jag behövde just nu! Lite fransar ändrade hela mitt morgonfejs. Från småbarnsmorsa till sexgudinna. Har jag för mycket tid nu? Är det oroväckande? Men jag har sovit nio timmar, legat med datorn och fått bra jobb gjort, tittat på Nymo med min kärlek @danielparis, ätit grymma knäckisackor med avokado @cleaneating.se, druckit en kopp kaffe och en kopp honungsvatten. Asså klockan är nio söndag morgon och jag har gjort lika mycket som en genomsnittlig person gör på en arbetsdag. Då måste det vara okej att man porrar loss lite med sina nya fransar? Ja men det är det. Nu går jag på tvåtimmars yoga. Skön start på min söndag. God morgon hörrni!

You Might Also Like

 • Lou
  16 oktober, 2016 at 09:34

  ❤ Graviditet kan ibland/hos vissa ge enorma styrkor och känslor. ❤

  Ha en skön söndag!!!

 • j
  16 oktober, 2016 at 10:05

  Va, hahaha! Du skämtar nu ?
  Ankläppar, fixade fransar, ok men inte speciellt ”porrigt”eller ”svinhett”, ha en bra söndag ändå.

 • Ina
  16 oktober, 2016 at 10:40

  Godmorgon, ja det var en kort arbetsdag du hadt redan men tydligen effektiv, då skulle du varit med på en hel dag på sjukhuset där jag jobbar, du hade stupat som vi gör och inte sagt att du en söndagsmorgon” gjort jobb som en ”genomsnittlig” person gör på en dag. Då är du ute o cyklar en smula????. Önskar hur som helst en skön söndag med fortsatt mys o inte så mkt mer hårt arbete.

 • Mor
  16 oktober, 2016 at 11:17

  Men herregud,vad har hänt? Ser alldeles svullen ut. Allergi?

 • fjortisens
  16 oktober, 2016 at 11:48

  Du framstår som helt bombad. Blir man sånn. när man är gravid?
  Och läpparna ser horribla ut. Uhh

 • mf
  16 oktober, 2016 at 11:52

  Är du inte för gammal för att få barn? Du ser ut att vara minst 50.
  Stackars barn!

 • reductil4you
  16 oktober, 2016 at 15:46

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Jj
  16 oktober, 2016 at 17:25

  Fan vad ni alla som kommenterar är hemska och missunsamma. Vad är det som fattas i era liv? Varför så bittra? Ni kanske inte tycker hon ser porrig ut men hon kanske känner sig fin och porrig. Vad gör det er? Hon kanske känner att hon har fått gjort mycket, varför inte vara glad för henne istället för att avundsjuk jämföra med era egna stressiga skitjobb?

 • Davve
  16 oktober, 2016 at 17:43

  Jj, det är mycket avundsjuka här. Folk klarar inte av att Katrin är kvinna och framgångsrik.

 • Ina
  16 oktober, 2016 at 18:00

  Om ni härovan kallar ett ( ja det är stressigt!) jobb för skitjobb !! där man tar hand om folk på sjukhus, tröstar, opererar, räddar till livet…. är DET ett skitjobb för er så kom för FAN ihåg att ni sagt det nästa gång ni behöver vård!!! Jag säger EN sak: KARMA! Fy fan sådana trashkommentarer om sjukvårdspersonal. Pack!!!!

 • Ina
  16 oktober, 2016 at 18:03

  Och Katrin får för min del jobba med o göra precis vad hon vill men det är lågt att raljera över andras sysselsättningar! Jag t ex är inte ett skvatt avundsjuk på Katrin, tvärtom. Tvärtom!!!!

 • Petra
  16 oktober, 2016 at 18:24

  Ja två timmars yoga på söndagar har tamejfasen förändrat mitt liv!! Härligt att du alltid prioriterar och hittar sätt att må gott.

 • anonym
  16 oktober, 2016 at 18:29

  Så du tror att långa fransar räcker för att se porrig ut ? ???? har du allergi eftersom läpparna är helt uppblåsta ? Rambo blev ju lika svullen på läpparna i somras nån gång, har väl ärvt efter dej antagligen, jaja tur alla fall att ingen av pojkarna ärvt din långa jättesnok.

 • Jj
  16 oktober, 2016 at 18:32

  Ina: Jag menar inte att arbetet inte behövs. Jag menar att det är väl inte Katrins fel att du får jobba under stressiga förhållanden med långa pass.

  Du tycks behöva lite vård själv när du är som en aggressiv liten hund. Med dina kommentarer och ditt humör så hoppas jag att jag aldrig behöver möta såna som dig på ett sjukhus.

 • yoga
  16 oktober, 2016 at 19:42

  Omg sånna verklighetsfrämmande kommentarer. Rakt ut i det blå……..

 • Ina
  16 oktober, 2016 at 19:44

  Jj: jag har aldrig sagt det är Katrina fel! Hur skulle det kunna vara det? ”Behöva lite vård”, haha ja du är rolig du????????. Du hade nog inte klagat på min vård iaf, brukar få mycket beröm. Nu ids jag inte tjafsa mer om sånt trams.

 • marie
  17 oktober, 2016 at 09:10

  Ina,
  du skämmer ut oss sjukvårdspersonal.
  Skaffa dig ett annat jobb om det nu inte klär dig.

 • Kickan
  17 oktober, 2016 at 11:31

  Va ful du är.