Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vecka 18. 43 % avklarat. Två veckor till hälften kvar. Jag mår väldigt bra jag är så tacksam för det. Ingen halsbränna ens. Har satt som tak att gå upp till max 75 kg den här gången. Vägen 66 nu. Med Ringo slutade jag på 89. Med Rambo 79. Tänk att jag är gravid en tredje gång det trodde man ju aldrig! Tror inte att någon i min närhet trodde en sån sak om mig. Kanske inte ens är sista gången heller. Den där känslan pendlar. Men mest är det bra. Väldigt bra. Nu kör jag ensamkväll. Barnen är med @bingorimer och Alex är i London. Jag är hemma med bebisen i magen. Ska njuta av att den är där inne just ikväll. Ska jag ta ett bad? Kolla Wahlgrens värld @pernillawahlgren @biancaingrosso @benjaminingrosso hört att det är kul! Det ska jag göra. Trevlig fredag hörrni!

You Might Also Like

 • Petra
  14 oktober, 2016 at 18:11

  Åh! Ha en riktigt mysig kväll.

 • Camilla 36 år och 10 barnsmamma
  14 oktober, 2016 at 18:42

  Fin mage ????
  Mvh Camilla
  http://www.tiobarnsmammn.se

 • Marie
  14 oktober, 2016 at 19:30

  Hihi. Vissa har anlag för att gå upp mer. Det går nog inte att bestämma en gräns dessvärre. Men försöka går ju. Med min andra lyckades jag väga 4 kg mindre än med den första!

 • J
  14 oktober, 2016 at 20:01

  Har du gjort ultraljud ännu? Är gravid i vecka 16 och längtar ihjäl mig till ultraljudet. Trots att det är mitt andra barn så har jag ännu inte fått någon mage. Avundsjuk på din mage;D

 • reductil4you
  14 oktober, 2016 at 20:28

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • anonym
  15 oktober, 2016 at 09:42

  Men hur är det möjligt att bli såå fet så tidigt i graviditeten? Glufsar du i dej mängder? Stackars din nya ”kille” ,vilket felköp /nerköp han gjort!

 • Anna
  15 oktober, 2016 at 12:46

  Till anonym.. vilket nedköp dina föräldrar gjorde som fick dig… hur kan man bli sååå korkad? Förstår att dina föräldrar är besvikna..
  till Katrin, jättefin mage..

 • Mia
  15 oktober, 2016 at 12:48

  Till anonym – du är verkligen dum i huvudet som skriver en sådan kommentar.