Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Helt underbart. Vilken lyx. Jag blir så lycklig. Hade fem minuter att lägga på min lunch så stack över till @karlacafe och beställde en grillad smörgås med ost och grönsaker. Med vårt bröd @cleaneating.se såklart. Den är så god ja dööööööör. Jag är så nöjd över att jag lyckats så bra med det här brödet. Det är magiskt. Brödmixen alltså. Min käraste produkt. Lätt! #karlacafe #betalarfulltpris #vetdeintevemjage

You Might Also Like

 • Irene
  12 oktober, 2016 at 15:58

  Wow bruden du strålar!

 • J
  12 oktober, 2016 at 20:07

  Strålar!?

 • lina
  13 oktober, 2016 at 09:21

  hejj katrin och grattis till dina fram gångar
  men nu undra jag när dina produkter ska komma ut
  utan nötter i allt jag är allergisk men skulle mera en gärna vilja börja äta din produkter tacksam för svar
  önskar dej med familj en fortsatt fin dag

 • äkta reductil
  13 oktober, 2016 at 13:50

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi..

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]