Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag tränar på ett fantastiskt gym vid Odenplan @deltagym. Önskar alla att få träna här! Här tränar man på allvar inte på larv. Många väldigt tränade killar här. Idag kommenterade en av dem att mina resultat blivit sämre. Han skojade och pekade på magen. Sen fick jag vara åskådare till ett väldigt roligt samtal mellan honom och min tränare @philiplailani där den första berättade hur han fått inflammation i axeln av att vagga sitt spädbarn. @philiplailani nickade instämmande och delade genast med sig av sina besvär i underarmarna från när Oliver var bebis. Å jävlar vad dessa två vältränade karlar hade förståelse för hur jobbigt det kan vara med att få barn. Där stod jag med min kagge och fullkomligt kvaddade kropp. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Karlar. You can't live with them you can't live without them. But you really really love them. Because they are so cute. Andra delen kom jag på själv, bra va? Jag har fler färdigheter. #mångsysslare #deltagym

You Might Also Like

  • Diana
    11 oktober, 2016 at 16:18

    Låter som en väldigt roligt träningsdag fatiskt.

  • Björklund, L
    11 oktober, 2016 at 18:19

    Såååå roligt var det inte, men fånigt kan man säga om två karlar som ojar sig över att ha jobbat lite med spädbarn, typ vaggat dem på armen.