Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag börjar känna mig mer och mer som en förebild. Äntligen! Som entreprenör är jag gärna en förebild. Som privatperson icke! Väldigt kul att vi är ett superföretag på @veckansaffarer lista och ska få gå på inspirationsdag @operakallaren_ok den 11 november. Ken, Louisa, Cecilia! Skriv in i kalendern. Trevligt! #veckansaffärer

You Might Also Like

  • Diana
    11 oktober, 2016 at 14:55

    Stort grattis du är grym på alla sätt, både som privatperson (inte för att jag känner dig utan för att jag vet vilka som umgås med dig och det säger en hel del). Du är otroligt bra på alla vis, lycka till i framtiden keep up the good work 😀

  • G-T
    11 oktober, 2016 at 19:46

    För mig är du precis lika inspirerande som privatperson som för den offentliga företagaren du är. Trots att jag inte känner dig alls.Du går din egen väg. tar inte skit – jobbar hårt istället för att gnälla – fixar morsalivet oxå – med lite trix(nåja säkert MYCKET trix….)Grynet på TV vettu! Sådana förebilder behövs för unga tjejer som säger att det inte är möjlig, nej ska jag, kan inte osv.Och SATAN vad du irriterar ibland – but i love it!