Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Sitter i lugn och ro och äter yogagröt @yogayama. Tror inte att jag känner en person skulle få i sig den här sörjan. Smakar sand typ. Dränker den i agavesirap, kanel och havremjölk. Okej @sarasommerfeld gillar det här I know I know namaste, va fan var du imorse? Läste just @bingorimer inlägg om igår kväll. Jag somnade åtta igår och han kom med barnen halv nio. Nattade utan att väcka mig och smög iväg. Allt stämmer vilken kille?! Men det blir bättre. Han kom imorse, plockade upp oss alla tre. Dumpande mig på yogastudion, körde Ringo till skolan och tog sen med sig Rambo till sitt kontor. Så jag har fått yoga utan stress och nu ska jag hämta lillen som fått rotaviruset. Ingen fara han är glad men dagis vill inte ta emot honom såklart. Så vi delar. Jag och @bingorimer. Folk tycker att vi ska skriva en handbok i hur man separerar med klass… ehhh… blir inget med det. Men podda kan vi!

You Might Also Like

  • Nina
    11 oktober, 2016 at 18:44

    Heja Bingo!! Så gör en bra pappa!