Okategoriserade

Fotmask!

Katrins Snapshots

Det bästa med stängda skor är att man inte behöver planera sina fotmasker. Det gör liksom inget om det flagnar lite i strumpan. Det viktiga är att man får grymt resultat och att det inte kräver tid eller planering. Ikväll kör jag niofilmen på trean eller femman har inte bestämt än och så låter jag fötterna ligga i påsar under tiden.

För er som inte provat än så gör fotmasken det här:

– Rensar bort död hud, förhårdnader och gör fötterna babymjuka.

– Flagnar av den gamla döda huden på en vecka.

– Rabatten gäller en vecka från idag.Rabattkod: katrinfinfotI samarbete med MayBeauty

Köp här!

You Might Also Like

 • Petra
  10 oktober, 2016 at 08:55

  Jag blev faktiskt inte helt nöjd när jag använde denna fotmask i somras. Andra sorter som jag provat tidigare har varit mycket effektivare. Det blev en väldigt långdragen process innan all hud hade flagnat av och det var tunn, tunn hud som lossnade och som inte ens gick att dra av med fingrarna. Hälarna var, efter 2 veckors flagnande, inte alls så fina och släta som jag hade förväntat mig.

 • Elisabeth
  10 oktober, 2016 at 12:34

  Katrin, du som förespråkar renlevnad använder och vill att andra ska använda massa toxin. Undra inte om du har problem med din hälsa. Man ska leva som man lär. Att få bort förhådnader från fötter kan man enkelt göra hemma för otroligt liten peng och utan avkall på pengar. Tappa fotbad och häll i bikarbonat eller bakpulver utan aluminium. Organisk äppelcidervinegär fungerar minst lika bra. Drar ut toxiner från kroppen och föterna blir som barnrumpa. Du käkar piller efter piller men din problem försvinner inte och du kommer medicineras resten av ditt liv. Du lyssnar inte på goda råd … fast du delar gärna egna.

 • Elisabeth
  10 oktober, 2016 at 12:35

  lär dig leva med naturliuga saker.

 • Johanna
  10 oktober, 2016 at 14:39

  Hej.
  Tänkte här om dagen på fotmasken du använde sist och tänkte leta upp den i din blogg, så när jag går in så har du skrivit om den igen???? Jag beställde den till mig och sambon. Mina fötter efter förlossningen har blivit helt torra och skrumpliga.(jag hade väldigt svulna fötter under graviditeten) jag trodde jag skulle få en tjej denna gången nr3 allt va annorlunda känslan illamåendet magens utseende. Men det blev en kille till och är glad för det han är frisk och välmående. Kram

 • reductil4you
  10 oktober, 2016 at 16:47

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Kirsi
  11 oktober, 2016 at 02:06

  Köpte den här efter förra rekommendationen och blev mycket besviken, inget flagnande och inga babysitter!

 • Kirsi
  11 oktober, 2016 at 02:06

  Babyfötter skulle det stå