Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi har kul ihop på kvällstid även fast jag är gravid och det spöregnar och jag helst av allt kanske hade valt att kura upp i soffan och kollat film. Vi hade väldigt väldigt trevligt hos @lackberg med god mat och härliga och roliga människor. Det är kul när folk är roliga inte bara trevliga tycker jag. Sen var ju galan kul och eftersom Alex är insatt fick jag live kommentator i örat så jag kunde hänga med i rare naked choke och annat som var värt att fatta. Och så vann @simonskold och det var så jävla kul och så vann David Bjelkheden och det var också väldigt kul! Och nu undrar Alex vad jag håller på med om jag håller på att skriva ett "referat" eller vad jag gör. "Jag bloggar, älskling. Jag är en bloggerska, det är vad jag gör", svarar jag. Han ler sitt lilla smajl. Får mig att känna mig som 15. Nu sover vi. Godnatt!

You Might Also Like

 • Beckski
  9 oktober, 2016 at 00:48

  Han e fin din kille att titta på. Men verkar rätt tråkig som person. Du kommer tröttna tror jag. Han får dig att känna sig ung NU.. Men om ngt åt går du vidare. Min tanke o åsikt bara

 • Julia
  9 oktober, 2016 at 08:02

  Jag får helt samma vibbar som Beckski, fattar ej varför.

 • Ami
  9 oktober, 2016 at 11:07

  Manlig skyltdocka

 • Bella
  9 oktober, 2016 at 11:18

  Det verkar vara Katrin som är den manliga i förhållandet medan Alex är lite mjukare. Men så var det väl i förra förhållandet också.

 • reductil4you
  9 oktober, 2016 at 11:43

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Eva
  9 oktober, 2016 at 12:27

  Vilka hemska kommentarer ni slänger ur er, usch!

 • Lotta
  9 oktober, 2016 at 13:55

  Alex verkar vara en väldigt snäll kille. Jag önskar att jag fastnat för snälla killar och inte för de jag i efterhand kallar för ”charmiga skitstövlar”. Jag kom på alldeles för sent i livet att snällhet är den egenskap man ska värdera högst. Någon som är snäll mot alla, inkl servicepersonal och framför allt sin mamma. Och OBS! Snäll och toffel är inte samma sak.

 • amandas
  9 oktober, 2016 at 18:00

  Säkert trevlig men ser mer rädd och osäker ut än snäll. Verkar åtminstone inte någon som har sjukt bekräftelsebehov som Katrin o hennes barn.Osäkert kort men säkert trevlig man!

 • Foppe
  9 oktober, 2016 at 18:46

  Varför ser karlfan alltid ut som om han har en granrot uppkörd i arslet på varje bild?

 • Petra
  9 oktober, 2016 at 20:32

  Ni är jättefina tillsammans.

 • G-T
  9 oktober, 2016 at 21:30

  Mäh -ärle ingen såmm kan ståppa upp en granrot i käften på´n där ”foppe”-aliasätt? :-))))