Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag vill så gärna snälla säg att jag kan. Det finns säkert barnmorskor och doktorer här som kan säga. Och så tänk på att jag inte är nitisk eller jättestrikt utan har mer en medelhavsinställning till min graviditet. Okej dessa innehåller: rosenrot, schisandra, panax ginseng, ryskrot, röd maca, gurkmeja, ingefära, havtorn, fläderextrakt, pepparrotextrakt, grönt kaffeextrakt, chillieextrakt, kokosfett, spenatextrakt.Okej hit me back! Kan jag ta dessa grymma piller @graafmagdalena när jag är gravid eller får jag lov att vänta i fem månader? #allinoneboost #magdalenagraaf

You Might Also Like

 • Sara
  7 oktober, 2016 at 10:21

  Låter inte bra! Man ska inte äta naturpreparat och dessutom koffein i. Va nu lite oego och tänk på ditt lilla liv därinne i magen 😉 Tror du faktidkt kan vänta! Kanske inte ska ätas under amning heller ( om du kommer amma) lycka till!

 • reductil4you
  7 oktober, 2016 at 11:17

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Annika
  7 oktober, 2016 at 12:51

  Better you själva kan inte ge några rekommendationer gällande ammande och gravida då inga tester på dessa har gjorts. Det står att läsa i Magdalenas blogg där frågan har tagits upp. Så Katrin, det finns inget direkt svar på frågan och då kanske det är bättre att avstå för nu?

 • Diana
  7 oktober, 2016 at 12:55

  åh undra om de är bra de där. Skulle vilja prova

 • Marie
  7 oktober, 2016 at 12:57

  Hej,
  Ring din barnmorska som har insyn i din journal för bästa vägledning.
  /Marie sjuksköterska

 • Karin
  7 oktober, 2016 at 13:38

  Skämtpiller sluta larva med dessa olika fejk piller ! Ät mat lev och var glad varför skulle du Katrin ens överväga att äta dessa ? Du skriver ofta att du lever ett clean leverne fortsätt det utan fejk …..och NEJ jag tänker inte lägga mina pengar på skiten….hur mycket Reklam ni än gör för varandra ni blogg systrar!

 • Kikki
  7 oktober, 2016 at 15:44

  Håller med ovanstående!!
  Kunde inte sagt det klarare!
  Garvar på väg till banken..

 • Anna
  7 oktober, 2016 at 16:35

  Jag tycker det är bra att du inte är nojjig och har lite avslappnad inställning till din graviditet. Psyket är också viktigt och påverkar barnet på molekylär nivå, så med en sån skön attityd tror jag du får en trygg unge. 🙂 Massa göttigheter i den burken, Dock skulle jag vara försiktig när du är preggo. Man ska inte luras av att de låter naturliga och harmlösa. Inte bra att tex ta örter som vanligtvis påverkar menstruation/pms positivt eller är starkt renande för kroppen när man är gravid. En högkoncentrerad kur på persilja kan tex framkalla abort. Tycker som sagt att det är sunt förnuft och skitbra att stärka kroppen med tillskott från växtriket i lagom doser, men att man bör vara försiktig när man är preggo. Skulle googla skiten ur varje ämne var för sig eller fråga någon som är riktigt duktig på naturmedicin. Lycka till med bebin! Inte alltid att jag håller med dig, men du är grym på så många plan och en riktig inspirationskälla. Ha det!

 • Anna
  7 oktober, 2016 at 16:37

  Btw, tvivlar på att din barnmorska har kunskap om dessa preparat, men skulle bli genuint glad om så vore fallet. Mer vitamin- och mineralkunskap åt folket!

 • Eva
  7 oktober, 2016 at 20:33

  Du gör ju bara reklam för din/a kompisar Magnus/Magdalena. Det fattar du väl att du inte ska stoppa i dig detta när du är gravid. Pinsamt att du försöker lura på dina fina läsare såna skräpprodukter..

 • amandas
  8 oktober, 2016 at 09:35

  Är du helt korkad,bara för att göra reklam för placebo. Du har väl en barnmorska?..

 • Isa
  8 oktober, 2016 at 13:56

  Köp inte sån här skit! Helt overksamt mot vad hon påstår det ska hjälpa mot. Viktkontroll, ha ha. Vilken j-a humbug. Bör anmälas!
  Men du Katrin säljer dig för allt eller hur? Borstar jag din rygg så borstar du min? Tar inte lång tid innan Graafbruden rekommenderar något som Katrin säljer, om hon inte redan gjort det.
  Allt går att sälja… Kom och köp konserverad gröt!
  Förresten, jobbar inte Graaf på TV4? Då får hon väl inte marknadsföra andra produkter än TV4:s?

 • Herregud!
  8 oktober, 2016 at 20:41

  Enl Graafs hemsida är meningen med pillrena att öka förbränningen. Kan man det minsta lilla vet man att man INTE kan göra det med piller…
  Graaf säger att hon svettas som en gris efter att ha tagit pillret och menar att det är ett BEVIS på ”ökat förbränning”.

  Kan man en anings mer än det minsta lilla inser man att det handlar om något helt annat, tex hjärtklappning. Kan således vara riktigt farligt att ta det där…

 • Reb
  8 oktober, 2016 at 21:06

  Rosenrot ska man iaf inte äta som gravid vad jag hört

 • Marie
  8 oktober, 2016 at 21:19

  Herregud,
  Förbränningen ökar av sympatikuspåslag som triggas igång av centralstimulerande preparat – påverkar centrala nervsystemet.
  Därav ”svettas hon som en gris” och får hjärtklappning. Förbränning genom preparat funkar ypperligt dock inte alltid hälsosamt.

 • suck
  9 oktober, 2016 at 13:25

  Marie: Läs lite och mer avancerat än aftonbladet…
  Men jodå, alla??? vet att extacy och liknande ger svettningar.

  Man kan INTE banta eller öka förbränningen genom preparat. Det skrivs spaltkilometer om detta av seriösa och kunnig personal. Men du Marie läser hellre humbug och tar det som sanning…

  Det finns ingen quick-fix. Marie – agitera istället för att sluta äta HELT. En mycket säkrare och jämförelsevis bättre metod att minska i vikt…

 • Marie
  9 oktober, 2016 at 19:05

  Suck,
  Varför du hoppar på mig med personliga angrepp är både märkligt och genant.
  En diskussion kring ovannämnda hade varit mycket intressant om den låg på högre nivå.

 • äkta reductil
  10 oktober, 2016 at 16:48

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi..

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • suck
  11 oktober, 2016 at 15:32

  Marie
  För att få till en saklig diskussion måste du först lära dig att skilja på sak och person. Trots att du tydligt tror det så är det INTE ett personligt påhopp när någon visar att man har fel i sak. Höj nivån på diskussionen istället för att skrika JAG ÄR SÅ KRÄNKT OCH PÅHOPPAD så fort du har fel…

 • ida
  16 oktober, 2016 at 19:02

  moj boze!
  naprawde czy reklama?
  hälften av innehållet aborterar foster!!!