Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi är på studieresa i Wawa. Mina kollegor @cleaneating.se är än så länge imponerade av staden. Men det klart, jag har koll och Ewelina som sköter produktionen här har stenkoll. Vi började med lunch på Dyletanci. Jag åt ål i zurek. De andra åt anka. Fantastisk mat! Får jag äta ål? Får jag åka berg-och-dalbana? Får jag dricka lite vin? Skärp er. Nu njuter vi av det bästa som Wawa har att erbjuda för imorgon står vi i produktionen hela dagen och det är allt annat än glamouröst. #dyletanci #warszawa

You Might Also Like

  • 08
    5 oktober, 2016 at 09:37

    Inget vin, ingen bergodalbana. När du ammar sen så kan dricka vin igen

  • tant bob
    5 oktober, 2016 at 11:36

    I Sverige får du inte dricka vin då du är gravid men i Frankrike får du så du kan välja att följa Fransk sed medan du är gravid.