Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Gott! Jättegott. Påminner lite om Sprite. Fräsch med andra ord. Å jävlar va pigg man blir. Bra att variera kaffet med definitivt. Jag dricker bara halva nu. Mycket piggare än vad jag blir av en kopp kaffe. Bra produkt @livine.se #livine #livinelifestyle #caffeinatedwater #noaddedsugar

You Might Also Like

 • G-T
  4 oktober, 2016 at 11:28

  Låter lite mysko – vad innehåller den? 100 % koffein maskerad till vatten?Lite nyfiken blir man ju. Men skulle inte köpa – tror jag.Är det för bra för att vara sant så är det oftast så. Det följer med nackdelar som man inte har en aning om nu men som kan få följder. Du är ju gravid.. Jag skulle nog avstått från att dricka sånt här då.

 • Kikki
  4 oktober, 2016 at 11:44

  Tror inte på dessa produkter, och blir du pigg , blir barnet det också på koffein. Jag skulle tänka mig för..

 • Xsara
  4 oktober, 2016 at 15:35

  Brukar inte kommentera, men ni är så sköna och häftiga.
  Att ni köpt ett till hus ihop.
  Häftigt,
  Lycka till med bebis, samt övriga familjen inklusive Bingo