Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Shit hörrni jag tror att Rambo håller på att komma i trotsåldern. Idag har han varit helt annorlunda mot hur han är. Han har jävlats, varit skitjobbig på restaurang, inte alls lyssnat på mig, skrikit, sagt "dumma mamma" många gånger, slagit mig, herregud kommer det nu? Det som alla pratat om. Trotsåldern? Är den vid tre eller? Nu när jag är gravid? Shit det behöver jag inte nu… det kanske var en dålig dag bara…

You Might Also Like

 • Isabelle
  2 oktober, 2016 at 02:52

  hahhah låter Gulligt bara ju på nåt Sättt !!!! 🙂 höhö

 • Ea
  2 oktober, 2016 at 10:31

  Ea

  Om du tycker det är jobbigt NU? Med ett enda utbrott??? Vänta tills du får 3!! Då får man aldrig mer en lugn stund över till sig själv. Blir trött bara jag tänker på det.

 • Thea
  2 oktober, 2016 at 10:44

  Meen KATRIN!! Jag försvarar ditt inlägg med att du har graviditetshjärna.
  Ja, det KAN vara trots, det KAN vara att han är känslig för stämningar om du var lite spänd? Att du inte orkar med som du brukat? Fokus läggs på din mage och han kommer bli ett mellanbarn även om han inte vet vad det är så frågas det säkert mycket hur ska det bli att bli storebror? Det som Ringo ÄR. Du och Bingo och Alex har valt att ha en öppen och bra relation men skriv inte: det här är inte vad jag behöver just nu.
  Du behöver ett barn till med en man som inte är dina söners pappa utan en man som blir pappa åt detta nya barn. Det spelar ingen roll hur fin och snäll och underbar Alex är, han har inte funnits alltid i era liv. Det vore konstigare om de inte reagerade än att de gör det, de är friska barn Katrin.
  Men behöver HAN en nykär gravid mamma,bli del av en ny familjekonstellation? ställ dig den frågan så kanske ni kommer någon vart…

 • Anna
  2 oktober, 2016 at 10:58

  @They: I just Rambo fall beror det säkert på att han ska få ett småsyskon och att hans mamma har ett lyckligt kärleksliv. Men i många andra fall, t.ex. min pojke som är jämnårig med Rambo, kommer det här ”trotset” i treårsåldern även om man lever i en kärnfamilj, inte har syskon på väg och föräldrarna har varit ihop i 10 år och inte kan kallas nykära. Har hört en del experter som påstår att det tillhör barns utveckling.

 • äkta reductil
  2 oktober, 2016 at 15:18

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Just nu finns de i begränsat antal till reducerat pris. Först till kvarn. Vid seriöst intresse hör av er hit.
  [email protected]

  Ps: Tack till er som beställt och är
  nöjda.

 • Vladde
  2 oktober, 2016 at 17:19

  Ringo mera och mera liknar pappa;KUL

 • Anna-mamma till Vincent och Alex
  2 oktober, 2016 at 22:06

  Min äldsta son är 5,5 år och det är den tuffaste trotsen jag varit med om. Mini-tonåring är helt rätt ord!

 • Andrea
  3 oktober, 2016 at 01:48

  Håller med Thea. Skaffa barn hejvilt med olika män och inte alls förstå att barnen som redan finns kommer att reagera?! Som man bäddar får man ligga.