Okategoriserade

Svar på era frågor!

Katrins Snapshots

Grattis till graviditeten! Jag undrar hur du har gjort för att få så bra självkänsla? Och att inte skämmas för dig själv? Jag menar inte att du ska skämmas över dig själv men ibland kan jag göra det och jag undrar hur jag ska tänka för att inte skämmas över mig själv och för att få bättre självkänsla?

Jag tror att det handlar mycket om att få beröm för saker man gör. Ju mer man får höra att man är bra eller duktig eller uppfriskande eller att man får andra att mån bra så mår man bättre och bättre. Jag tycker att du ska bestämma dig för något som du ska bli bra på. En sport eller ett yrke. Eller en hobby typ skriva eller fota eller vad som helst. När folk kommer att säga till dig att du är bra så kommer du att känna dig bra. Då får du bättre självkänsla. Tror jag.

Hej!
Grattis till graviditeten! Jag separerade för ett år sedan, har två barn som du. Har också träffat en kille som inte har barn och funderar på hur du känner inför det nya? Är du rädd för att det inte ska hålla? Jag känner mig bränd efter seperationen och vill verkligen inte göra om skiten. Hur funkar din och Bingos relation? Är han aldrig svartsjuk? Är din pojkvän aldrig svartsjuk? Mitt ex vill inte veta av min nya och jag har nog svårt att gå vidare i livet pga det.
Vore intressant att läsa hur du ser på allt. Det känns som att du bara kör på och vet vad du vill och det är ju underbart. Är du aldrig tveksam?

Ha ha jag är en otroligt egoistisk person. Jag utgår från mig själv. Jag trivs med mig själv och jag älskar mig själv. Jag är inte rädd för att vara själv med mina barn. Skiter det sig så gör det. Jag har en grym relation med Bingo och jag är säker på att jag alltid kommer att ha det med Alex vad som än händer. Konflikter och missunnsamhet är för idioter inte för intelligenta människor. Jag vill att alla i min närhet ska må bra och vara glada. Kan inte tänka mig en situation där mitt ex inte skulle acceptera min nya det låter så väldigt sjukt för mig. Vi är ju alla vänner såklart. Bingo och jag är bästa vänner. Jag kan alltid lita på att han finns där för att hjälpa mig och stötta mig. Vi vet båda att vi inte har några kärlekskänslor för varandra. Alex är min kärlek. Han vet att jag är så kär i honom och han är garanterat säker på mig och på att jag bara ser honom som min kärlekspartner. Jag försöker verkligen svara dig men det är svårt för allt är så självklart för mig. Fokusera mer på dig själv vetja. Sprid kärlek så kommer det att lösa sig i längden.

Vet du hur bra och Alex passar ihop? Inte bara utseendemässigt utan även astrologiskt ”stenbock och jungfru”-båda ambitiösa jordtecken. Men nu till frågorna: Vad är den största skillnaden mellan Alex och Bingo och Vad är den främsta likheten?

Ha ha ha jag skrattar ihjäl mig. Jag kan inte börja stapla skillnaderna mellan Alex och Bingo det blir lättare om jag tar likheterna för de är så få. Väldigt väsentliga men få. Det som dom har gemensamt är att dom är två snälla personer som bryr sig om att vi i deras närhet ska må bra och känna sig nöjda. Annars är dom så olika varandra som två personer kan vara. Bingo är en rörig kreatör. Alex är en ordningsam matematiker.

Hur tog Bingo att du och Alex ska ha barn???

Väldigt bra. Han blev jätteglad. Också över att hans pojkar får ett syskon till. I framtiden ser vi att Bingo kommer att ta alla tre barnen på sina helger!

Vet att du inte vill gå upp för mycket i vikt nu under graviditeten, har du en träning och kost plan för det? Och ska ni, eller är ni sambos nu?

Jag har som ambition att röra på mig varje dag i veckorna. Yoga, promenad eller styrka på gymet med Philip. Jag äter faktiskt det mesta nu. Det jag är sugen på. Fast nästan bara nyttiga saker. Väldigt sällan som jag äter glass faktiskt. Men jag äter mycket. För mycket.

Vi är inte sambos ännu men snart kommer Alex att flytta in hos oss. Vi har inte så bråttom bara. Men innan jul blir det.

Ska ni börja med podden igen?

Japp. Spelat in. Den kommer ut snart. På söndag hoppas jag.

Vad tycker du om Blondinbellas viktras?

Hon ser helt fantastisk ut! När jag mötte henne på Lidingöloppet så frågade jag hur hon kommit i så bra form. Hon sa att det var för att hon äter mina produkter, ha ha! Hon sa faktiskt det.

Smakat glassen i Bräcke/Jämtland? Stanna till på Glassbaren nästa gång ni åker uppåt, ni kommer gilla den!

Har inte varit där men Bingo och barnen var där och sa att det var grymt!

Berätta om hur du och Alex träffades

Vi träffades på Way out West förra året. Vi såg varandra på Olssons någonting. Det var kärlek vid första ögonkastet. 

Tja babe! Hur fasen kommer man igång med träningen? Det är så sjuuuukt svårt! Jo en fråga till hur märkesfixerad är du? Gällande kläder för dig själv? Har många märken bra kvalité som du använder? Jag vet att du gillar Whyred och Acne. Kram Linda

Men å det finns ju inget roligare än att komma igång med träningen och se resultat! Ut och spring bara. Två kilometer om du inte pallar mer. Nästa gång kör du tre, sen fyra sen fem. Till slut blir du så jävla snygg i kroppen och mår så bra att du aldrig vill sluta JAG LOVAR.

Jag tycker om märken på kläder dels på grund av design men mest kvalité. Billiga kläder tappar passform fort, dyra kläder håller längre. Sen är det en skönare känsla att ha på sig dyra plagg tycker jag. Jag gillar många märken. På NK finns det flera bra märken som jag gillar. Typ Rag N Bone, Stella, IRO, Helmut Lang mm.

Vilka namn funderar ni på till bebisen?vad jobbar Alex med?

Vi har inte pratat om namn än. Jag gillar Roxy, men tror inte att det kommer att gå vägen ha ha. Jag gillar Pixie också. Jag gillar Romeo. Och Rex. Alex har vid något tillfälle nämnt att han inte ser vitsen i att prata om namn till någon man inte mött än. Han är lite märkligt. På många plan, ha ha! Han jobbar med tandkräm Colgate. Och Palmoliv och Ajax.

Fan va fet du blivit. Kolla in fettet på armarna. Du blir snart en riktig späckhuggare.

Ha ha ha ja veeeet! Jag har en tendens att lägga på mig när jag är gravid. Det är bara att ta sig igenom. Både du och jag vet ju att jag är smal på nolltid efter att bebin är ute.

Grattis till graviditeten!
Nu till frågan; ”Vill” du jättegärna ha ett till barn eller skaffar du det mest som en gåva till din kille?

Å jag vill verkligen ha ett barn till! Jag hade påbörjat processen med att frysa ägg innan jag mötte Alex så jag ville hela tiden ha minst ett till barn. Kanske att jag får ett till sen också. Barn är livet!

När kommer din musli utan nötter?

Jag kan inte få till en perfekt formula jag håller på att bli galen. Åker ner till produktionen nästa vecka för att kämpa vidare.

Hur ställer jag mig till socker?

Jag får i mig otroligt lite socker, jag tror att socker är gift. Tar hellre en cigg om jag ska välja. När jag är gravid tar jag inget. Lite socker ibland. Men det är ju hemskt hur kroppen reagerar. Förra helgen åt jag en chokladbiskvi. Jag hann inte svälja sista biten förrän jag ville ha mer. Socker är skitläskigt.

Hur kommer jag att lägga upp kost under gravididtet?

Jag har som ambition att träna varje dag. Sen äter jag mycket grönsaker och fisk. Lite lite ekologisk kyckling men inget kött, inga tillsatser, inga halvfabrikat och allt eko. En del frukt mest för magens skull. Dricker mycket kokosvatten. Och havredryck. Äter bra saker. Helt enkelt.

Känner jag mig missförstådd i mina uttryck och blir jag sårad av att de missuppfattas?

Nääää jag tror att de som förstår mig förstår mig och de som inte gör det är inte min sort. Jag bryr mig inte så mycket om vad folk tycker om mig. Jag blir aldrig sårad. Kan nog aldrig minnas att jag blivit sårad av någon någonsin märkligt, va? Jag har inte sånt fokus det är det. Jag blir sårad av de som jag bryr mig om inte av vad främmande människor säger om mig.

Kolla kön på bebisen?

Näää Alex vill inte kolla. Ja vet.

Var graviditeten planerad?

Alltså den var inte planerad så att jag kissade på stickor och sa ”Nu har jag ägglossning!”. Men vi slutade att skydda oss och sa att ”det händer när det händer”. Det hände på en gång det hade vi inte räknat med så chocken var total. Främst för Alex ha ha! För mig är det inte så stor skillnad på två eller tre barn att ta hand om och älska och njuta av. Vid ett tillfälle när han var som allra mest chockad såg han på mig och sa ”Du lever ju redan i det där livet för dig är det ett barn till. För mig är det är ett barn, en Ringo, en Rambo och en Bingo!”. Det är nog bland det gulligaste han sagt. Nä han säger i och för sig många gulliga saker men det var kul att han inkluderade en Bingo det var det…

Vem tjänar mest jag eller min syrra?

Oj jag vet inte jag tror jag. Ett litet tag till kanske. Men hon är nog inte långt efter nu.

Pratar vi namn och hur känner jag mig jämfört med de två andra graviditeterna?

Vi pratar inte namn. Alex sa något om Champ här om dagen men jag hoppas att han skojade. Jag mår exakt likadant som men de två tidigare graviditeterna. Exakt likadant.

Skorna som jag har på bilden köpte jag i Aten. De har inget märke tyvärr. Då vet ni allt gänget!

You Might Also Like

 • Julia
  29 september, 2016 at 16:27

  Jag tänkte på frågan om självkänsla, och blev lite fundersam.

  Det du beskriver är inte självkänsla, utan självförtroende. Självförtroende går ut på vad man klarar av och vad man kan prestera. Exempelvis arbetsuppgifter, sport, hobbys, skrivande, social förmåga, osv.

  Självkänsla däremot går djupare än självförtroende, det handlar om din förmåga att känna kärlek till dig själv, och känna att just nu är värd kärlek från andra, oavsett om du är duktig på saker eller ej.

  Man brukar säga att det viktigaste är att ha en bra självkänsla, för att ha psykisk grundhälsa. Många som mår dåligt, har just ett gott självförtroende (de är bra på många saker), men en dålig självkänsla (de känner sig inte värda att bli älskade för den de är.)

  Det kan vara bra att veta om ens negativa känslor kommer från dålig självkänsla eller dåligt självförtroende, eftersom de fungerar olika, och man bygger upp dem på olika sätt.

  Om man har dålig självkänsla, och bara jobbar på att prestera bra, och lyckas, så kan man må ännu sämre, eftersom man inte når kärnan av problemet.

  Om någon vill veta mer om självkänsla och självförtroende, så finns bra information här:

  http://www.motivation.se/ledarskap/karriarutveckling-mentorskap-och-coaching/sjalvkansla-och-sjalvfortroende-hall-isar-begrep

 • Rebecka
  30 september, 2016 at 15:18

  Åh det är så himla kul att du är gravid igen, jag har följt dig länge o alltid haft dig som en ”vuxen förebild” men nu känns det som vi är mer jämngamla o har barn som en gemensam nämnare liksom!! Har ingen fråga ville bara tala om att jag älskar dig o kommer fortsätta klicka in här o med spänning följa ditt liv!

 • Karin
  1 oktober, 2016 at 12:08

  Hej,

  Du verkar vara en stark motståndare till socker. Jag undrar hur du ställer dig till sötningsmedel med tanke på att många av dina produkter innehåller detta?