Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

God morgon kära följare! Idag har jag en fantastisk dag. Det är underbart att vara gravid. Jag är så lycklig och tacksam över att få känna ännu ett litet liv växa i min kropp. Jag har inte ont någonstans och livet känns väldigt bekymmersfritt. Tänk att jag har sån tur (karma) som ens får vara gravid, det är inget jag tar för givet. Jag tackar de högre makterna för mina pojkar varje dag och jag känner mig bortskämd som ska få ännu ett kärleksklot att älska, ta hand om och uppfostra. TACK livet. För att du tar hand om mig och ger mig allt. Och lite till. Spännande att se om Expressen skriver om mina bra dagar också. Vi avvaktar. Jo! Kom till Sturegallerian jag är här till 19 idag. Jag har den nya mjölkchokladen, jag har spaghetti för 15 kr och jag har kokoslatte. Kom!

You Might Also Like

 • Nina
  29 september, 2016 at 10:37

  Så fint inlägg. Ni har två fina söner och Ringo verkar vara en väldigt omhändertagande storebror till busfröet Rambo och snart kommer ett syskon till. Personligen hoppas jag i hemlighet på en liten tjej men oavsett om det blir en kille eller tjej blir lyckan stor för er förstår jag så klart. Allt gott till er alla.

 • D
  29 september, 2016 at 12:45

  Väldigt snygg också!

 • Cissi
  29 september, 2016 at 13:06

  Härligt att känna sådär. Njut av dagen.

 • Julia
  29 september, 2016 at 15:46

  Fick nyss barn som 41 år gammal och upplevde precis samma tacksamhet över att bli gravid vid 40, och att dessutom må bra under graviditeten. Och det bästa är så klart att få en liten underbar o frisk son <3

 • Jennie
  29 september, 2016 at 15:48

  Fan, du är cool, snygg, rolig och en riktigt inspirerande människa!
  Och jag tycker din kille verkar vara ett riktigt kap, snygg som sjutton. Tänkte för någon månad sen att OM ni skulle få ett barn, vilken fin unge det skulle bli! Nu är det bara att vänta och se!????