Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag skulle vilja informerar er om att vår müsli @cleaneating.se innehåller 100 procent nötter, frön, kokos, kallpressad kokos olja, riven vaniljstång och den dyraste mest naturlig sötningen som finns. Det är verkligen otroligt och väldigt generöst av oss att låte er köpa den här produkten för endast det dubbla priset från andra müsli som finns på marknaden. En motsvarande müsli/granola från någon av våra konkurrenter som marknadsför sig med nötter i sitt innehåll har 2 st nötter i hela paketet. Ska inte hänga ut någon här men vill bara påpeka att en påse av vår müsli motsvarar 100 påsar av den dyraste muslin som finns på marknaden i innehåll. Vår müsli är för bra för att vara sann. Jag inser det mer och mer. #cleaneating #kzcleaneating

You Might Also Like

 • Elisabeth
  28 september, 2016 at 12:30

  Jag hoppas du har tillräckligt med kunskap att bara för man anväder frön betyder inte att det är hälsosamt. Du borde ta reda på vilka frön som ställer till problem för magen/kroppen och motarbetar bakterieflora i så pass höga grad att efekten av det hälsosamma inte bara uteblir utan förvärrar magbekymmer. Att tillverka hälsosam mat är inte samma som att utesluta gluten och socker. Ta reda på mer information – trots allt leker du med medmänniskors hälsa.

 • Cissi
  28 september, 2016 at 12:31

  Fråga: vilken sötning är det ni använder?

 • Adam
  28 september, 2016 at 12:31

  🙁

 • linn
  28 september, 2016 at 13:10

  cissi enligt deras hemsida är det Erytritol om detta är rätt produkt vilket jag tror http://kzcleaneating.se/produkter/alla-produkter/chunky-musli-500-g/

 • Nathalie
  28 september, 2016 at 13:56

  Den är fantastiskt god, men samtidigt gör priset tyvärr att jag inte köper den. Den har även plockats bort från mitt Ica här i stan vilket är tråkigt. Vet inte varför de inte säljer den längre, om de är för att folk inte är särskilt medvetna om vad de stoppar i sig och då tycker att priset är för dyrt. Det är synd för det är något jag i alla fall någon gång då och då skulle kunna tänka mig att köpa trots väldigt knaper ekonomi!

 • äkta reductil
  28 september, 2016 at 16:24

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt..

  Vid seriöst intresse hör av er hit..
  [email protected]

 • Johanna
  28 september, 2016 at 18:35

  Jävlar vad jag saknar att att höra dig i pod och så här på film! Såå mycket roligare än att läsa dina texter (även om det också är roligt) men fan kan du inte börja podda igen!?! Blir ju så så sjukt underhållen av att se/höra dig! Du är så jävla skön!

  PS: Skriv en till bok för fan! <3