Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ett jääääävligt roligt, inhopp i Breaking News gjorde jag idag. Filip och Fredrik är ju verkligen härliga och Pär Lernström är så väldigt kul och hon var gullig Julia. Jag ska leta reda på klippet och lägga det i min blogg imorgon. Det var kul. Så kom jag hem till proffset @bingorimer som hjälpte mig att passa knoddarna så jag kunde åka och då tog han en bild där jag typ ser tushad ut. Jag är inte det. Men ser jag ut som en docka? Sminkösen Marie gjorde ett bra jobb. Alltså Bingo gick när jag kom tillbaka nu han hjälpte mig bara ett par timmar när jag var på Breaking News. HAN BOR INTE här. Måst vara jättetydlig med pressen. Alex är bortrest på jobb annars hade ju han varit här men nu var han inte det så Bingo hjälpte mig. Ställde upp. Som man gör för varandra om vill ha en bra relation trots att man inte är kära i varandra. Okej jag ska sova nu. Det ska bli skönt. Godnatt. #breakingnews

You Might Also Like

 • Isabelle
  28 september, 2016 at 02:10

  Fin bild men lite blek hud då !!! … men men 🙂 hihi

  Vill se Magen din juu oxåå !!! 😉

 • Amanda
  28 september, 2016 at 04:43

  Hej Katrin!
  Jag tycker din och Bingos lägenheter ser så lika ut från alla bilder på sociala medier. Är det bara en och samma lägenhet eller har ni inrett dom likadant?

  Du är så grym!!!

 • bulesky
  28 september, 2016 at 05:03

  Aww you look so so beautiful

 • Runar
  28 september, 2016 at 08:39

  Ja du ser precis ut som en docka, på pricken lik en Cabbage kid doll. Grattis vännen.
  Kärlek från Runar

 • Ingela
  28 september, 2016 at 19:49

  Förslag till Bingo: fotrally.se
  Jag kommer inte in på hans sidor så förmedla detta / tack

 • Ewa
  29 september, 2016 at 10:47

  Docka? Nej, tycker jag inte alls. Vardå?