Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är så skönt att sitta "sent" på kontoret. Det är helt knäpptyst. Jag får mycket gjort. Mest tråkigt pappersarbete men tisdagarna har blivit min räddning. Lola "den älskade nannyn" hämtar barnen. Går med dem till parken, låter dem cykla, pratar polska med dem, matar dem med ordentlig kost, badar dem och skämmer bort dem. Jag kommer hem vid 18.30 till perfekt vattenkammade barn redo att läsa bok för, gosa med och natta med sång. Sen har jag ett perfekt städat hem att koppla av i. Alex är bortrest idag så jag kan kolla skit på tv:n, lägga en massa tid på instagram och kanske att jag rostar lite müsli också. A just det. En sak till. Jag älskar @birkenstock.sweden #birkenstock

You Might Also Like

 • anonym
  27 september, 2016 at 20:35

  Varför blir du så jättetjock redan supertidigt i graviditeten !

 • Emma
  27 september, 2016 at 20:44

  Hej anonym! Vi kvinnor som redan har fött barn tidigare får mage mycket tidigare i graviditeten än vid första barnet. De allra flesta av oss. Fast vi kan vara väldigt vältränade innan 🙂 Förstår att du inte har egen erfarenhet av graviditeter, och önskar dig trevliga sådana i framtiden!

 • j
  27 september, 2016 at 22:44

  Aaah, dina fötter i Birkenstock ser iaf. fräschare ut än Bingos fötter fulla ned diverse blåsor!