Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Inte kul att vara gravid. Försöker verkligen att köra mantra "det är så mysigt jag är så tacksam" men det är för gäves. Skulle ge bort graviditeten till killen på en sekund. Ligga där med handen på magen och känna det lilla livet fy fan så orättvist. Sex månader till… Sen ska jag skäras upp igen. För att sen läka. Ont ont i tuttarna. Gråta, skratta, våndas, baciller, panik, vakna nätter, amma. Ha ha ha okej jag måste gaska upp mig jag har en riktig skitdag. Kollar på den där filmen från Venedig den får mig på bättre humör. Skrattar när jag tänker på hur chockad Alex blev när jag visade för honom vad jag lagt upp. "Du är ju inte klok vi ser ut som två idioter som stirrar in i kameran. Skäms du verkligen inte?", sa han. Men jag skäms ju inte för något. Älskar den filmen. Älskar den mannen. #vecka15

You Might Also Like

 • Anna
  26 september, 2016 at 14:36

  Jättekul och läsa detta när man själv har försökt bli gravid i ett år 🙁

 • Maria
  26 september, 2016 at 14:37

  Oj oj lite känslig Anna… det är väl inte Katrins fel att hon är fertil.

 • Frida
  26 september, 2016 at 16:10

  Grattis vackra katrin.
  Du er cool.
  Å Anna. Klart man kan bli ledsen å att det känns men man kan inte klandra nån annan.
  Ja kämpade med bli med gravid.
  Mitt tips till dig er söka läkare julpynt, å inte stressa stress reagerar kroppen på.
  Kram från sköterskan

 • Aina
  26 september, 2016 at 18:08

  Grattis till er båda!

 • SillyBilly
  26 september, 2016 at 18:36

  @Sköterskan: hoppas du inte hanterar några recept, varför rekommenderar du julpynt?
  Du skriver så illa, du är väl inte Davve…

 • Davve
  26 september, 2016 at 19:13

  Sillybilly verkar vara en sjuk typ

 • alice
  26 september, 2016 at 19:23

  Hallå, GRATTIS! Så härliga nyheter och jag blir sjukt nöjd som separerad 35-åring med bebis nr2-längtan. Hopp!

 • Kikki
  26 september, 2016 at 19:34

  Du e fan pinsam….!

 • Jodå
  26 september, 2016 at 19:55

  Katrin aka Davve
  Det märks att du slutat med psykofarmakan. Bäst att förklara vad psykofarmaka betyder eftersom Katrin är i det närmaste illitterat. På whitetrash-språk, den nivå Katrin förstår, säger man psykpiller.

 • GG-TT
  26 september, 2016 at 20:09

  Anna: kolla om du har MTHFR genen – 20’% av oss nordbor har den- teoretiskt sett, alltså, och den kan försvåra väsentligt att bli gravid. Inget farligt: men du har stor brist på folsyra och du märker inte av det hälsomässigt sett, det gjorde inte jag. Så jag kämpade som fasicken och bet ihop med missfall på missfall,fick veta detta mycket långt senare av en slump och jag förstår det suger när man ser alla bebismagar runt omkring jag testades via blodkollen.se(du får väl ta bort det KZ om du tycker d är off topic)

 • rebecka holmqvist
  26 september, 2016 at 20:23

  hallå har du sett vad en tjej har skrivit om dig angående din graviditet??? hon skriver att du inte är mänsklig för att du känner något som är helt normalt! tjejen har ju psykiska problem Katrin… ta inte åt dig, vill bara att du ska veta..

  http://nouw.com/emelieevander/fy-skams-katrin-27098894

 • Davve
  27 september, 2016 at 01:07

  Ändå är DU här Bob. 24/7 och är besatt av denna ”whitetrash” kvinna som du kallar henne. Ändå är du här på hennes blogg och vill ha hennes uppmärksamhet. ????????

  Du är verkligen en råtta. ????

 • Davve
  27 september, 2016 at 01:08

  Var lite mindre desperat efter uppnärksamhet så ska du se att det säkert finns någon som orkar lägga energi på att förstå dina underutvecklade och barnsliga inlägg.????????

 • anna
  27 september, 2016 at 06:23

  Oj vilken stor mage redan det kanske är två Grattis

 • Baboon
  27 september, 2016 at 08:41

  Jag tycker och vill tro att Katrin är en jordnära och härlig människa. Alla gör vi olika val i livet både bra och dåliga. Jag har levt ett tag nu och även jag gjort konstiga val och allt ger en erfarenheter och det är det man kallar ”livets skola” Tyvärr är det alltför många småglin här som vräker ur sig en massa skit om hur de tycker att andra ska vara och skit som de behöver avreagera sig. Människor som inte har levt och inte har varit längre än tre tunnelbanestationer bort och sitter hemma i sitt rum och talar om hur andra ska leva.
  Jag blir så otroligt förbannad på människor som tycker de ha rätt att döma andra.
  Lev ert liv som ni vill leva och låt andra leva som de vill. Inget är rätt eller fel vi gör alla våra val och fan vad tråkigt det skulle vara om alla gjorde samma saker och levde efter samma mönster.
  Vill jag operera mina bröst så låt mig göra det och vill jag skaffa många barn så gör jag det .

  Ni som skriver här en massa skit om hur man ska vara och hur man ska göra och vad som är rätt och fel. Kom igen om 30 år och berätta om hur livet är för er och hur det var att ta sig ut ur barnrummet hemma på din gata i stan och ut i verkliga livet.

 • Maria
  27 september, 2016 at 13:30

  Varför får man inte tycka att det är jobbigt att vara gravid. Själv dog jag nästan i farliga komplikationer som efter utredningar visade sig endast berodde på graviditeten. Att sedan oroa sig för barnet samt alla otroligt jobbiga men förhållandevis ofarliga komplikationer är inte heller alltid roligt. Jag hade också gett bort graviditeten till min sambo omedelbart om det gick.