Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

I lördags hade vi en så härlig dag. Vi hängde på Lidingöloppet och hejade på våra tappra och så jävla coola vänner som sprang. Jag måste hylla dem lite. @mkaplun 2,15, @manshosk 2,24, @magnusaurell 2,32, @bingorimer 2,40, @sippanhagerman 2,48. Vilka prestationer jag är så imponerad! Min Alex blev sjuk så han fick hänga med mig på kanten men shit vilket kul event. Man ser dem vid start, sen vid sjön får man heja. Sen hinner man en snabb fika och sen får man heja vid två mil. Och så målet! Väldigt kul nästa år står jag bänkad igen. Med tre barn @lidingoloppet

You Might Also Like

  • othelia
    26 september, 2016 at 14:36

    Sååå gammal Bingo ser ut.

  • Per
    26 september, 2016 at 17:03

    Othelia,vad är det för jävla kommentar?!