Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Men wow vilken dag med värsta bästa teamet Christian Pohl, Ia och @jennyguerreroofficial. Otroligt roligt, proffsigt och skitkul. Resultatet kommer om en månad typ. Ser fram mot det! Och hopps att jag får nöjet att jobba med er igen. Snart. Vilken fröjd!

You Might Also Like

 • Lotte
  14 september, 2016 at 20:38

  Oooooh va snyggt 😀
  http://www.lotte4.blogspot.se

 • Hanna
  14 september, 2016 at 20:41

  Nu ser du östeuropeisk ut 😀

 • Davvelito
  14 september, 2016 at 21:11

  Du ser sliten ut.

 • Camilla,Studerande 10 barnsmamma
  14 september, 2016 at 21:13

  Snyggt ????????
  Kram
  http://www.tiobarnsmamman.se

 • kim
  14 september, 2016 at 21:27

  Polsk hora!

 • Heater
  14 september, 2016 at 21:36

  Omg vad billig du ser ut. Huu
  Värsta sminkningen!

 • ulli
  14 september, 2016 at 21:38

  HÄXA!

 • lambo
  14 september, 2016 at 21:46

  Ögonfransar på halva ögat?!

 • Annika
  14 september, 2016 at 21:59

  IG copy paste igen.. Tråkigt.

 • Nina
  14 september, 2016 at 22:11

  Ska du på maskerad??

 • Kia
  14 september, 2016 at 22:55

  Katrin det är dags att skaffa en administrator
  som ska rensa din blogg.
  Vi har fått nog med alla oansvariga ,elaka ,simple människor som mobbar och förolämpar Dig.
  Jag kan bli di administrator alldeles gratis och städa din blogg från ohyra! Det dom människor skriver här är straffbar.Hör av Dig Katrin och jag menar vad jag skriver! Ha det bra! och för Guds skull tillåt det inte längre!Kram

 • åda
  14 september, 2016 at 23:24

  Vad gammal du ser ut. För mycket smink!

 • men
  15 september, 2016 at 00:46

  Men allvarligt talat…jag kan också ge syrliga kommentarer om tex larver då det känns förtjänat, men hur står det till när man kritiserar någons utseende? Eller personlighet.
  Har ni någonsin hört talas om skillnaden mellan att säga ’det var dumt gjort’ och ’du är dum”?
  Någon spärr borde väl ändå finnas, känner jag..

  Ps. Katrin du ser inte alls gammal eller ful ut. Dessa kommentarer bygger på personliga problem

 • amandas
  15 september, 2016 at 07:01

  Vore väl först och främst lämpligt att Katrins blogg blir spärrad då K är den som mobbat och förolämpat överviktiga,arbetslösa,zigenare och kändisars utseende även hängt ut folk med foton. Så vidrigt att någon kan försvara en vuxenmobbare, när vi kämpar mot mobbing i skolorna,,,

 • mlf
  15 september, 2016 at 08:38

  Verkligen dålig reklam för Jenny Guerrero!!

 • rymby
  15 september, 2016 at 08:44

  Skäms du inte?

 • Diana
  15 september, 2016 at 09:13

  Kan inte du börja städa upp din blogg lite Katrin, det kommer aldrig någonsin att ta slut med näthat om man inte rensar, anmäler och gör något åt det.
  Jag förstår att du säkert inte läser kommentarerna, säkert inte denna heller? Men om du gör det så kan det vara läge att du tar tag i kommentarerna och polisanmäler och rensar.

  Hoppas bilderna blev bra. 😀

 • G-T
  15 september, 2016 at 10:44

  Jepp jag är oxå för trollstädning – detta hat har gått alldeles för långt och borde polisanmälas.Börja med att spärra de värsta IP adresserna – det kan inte va så svårt.Men å andra sidan så kanske det är hypen med den här bloggen? Det kan ju riskera iallafall att tolkas så om du inte gör nåt KZ – att folk sas går igång på det här fenomenet.Och hur känner dina annonsörer inför det? All reklam är bra reklam – men stämmer det verkligen?. För reklamintänkterna är ju stora på alla bloggar.Men till vilket pris när det här eskalerar?Min mormor sade en gång till en väninna: har du inget snällt att säga – håll tyst.
  Mår ni bättre av att kalla KZ och andra för polsk hora,häxa och andra tillmälen som inte ens är objektiva utan bara fula påhopp?Så kanske ni allvarligt borde fundera på ATT SÖKA HJÄLP!! Och näe -bara för att ordet är fritt så behöver det inte missbrukas såhär!

 • Thesadbox
  15 september, 2016 at 11:12

  Wow hur folk kommenterar här! Tycker att du ser fräsch ut och håret är likt elsas från frozen, superfint! Ha en trevlig dag 🙂

 • bruttan
  15 september, 2016 at 11:56

  HAHAHAHAHA

 • Nina
  15 september, 2016 at 13:11

  En jättesnygg bild på Katrin. ????

  … men fy vilka elaka kommentarer vissa skriver här. Varför gör ni det?

 • Davve Dravel
  15 september, 2016 at 13:20

  Till Nina:
  Av samma anledning som hon har vuxenmobbat överviktiga och hängt ut oskyldiga privatpersoner i sin blogg under flera års tid 🙂
  Ha en bra dag!

 • Anna
  15 september, 2016 at 15:27

  Ironin i att folk anser sig ha rätt att vara elaka mot en person bara för att hon har varit elak tidigare.
  Då kan väl nästa person komma och vara elak mot den personen och så vidare så har ni snart ett jävla långt tåg av elaka människor. Det blir väl bra, eller…?

 • reductil4you
  15 september, 2016 at 15:33

  Äkta Reductil 20mg till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Roger
  15 september, 2016 at 16:44

  Jag tycker ni som skriver och förolämpar på detta sätt borde skämmas! Katrin hur kan du låta detta fortgå?

 • G-T
  15 september, 2016 at 22:09

  Anna: du har så rätt – och vid det här laget så har tredje världskriget brutit ut – å de andra två världskrigen då – är ni verkligen säkra på att de startades av manliga militärer?
  För min el tror jag stenhårt på att de var fruarna som tog av sig stilettklackarna….

 • men
  15 september, 2016 at 22:51

  Till student och 10 barnsmamman – vem betalar för att du ynglat av dig hela 10 gånger? Hur mycket bidrag får du i månaden, dvs 10 barnbidrag, studiebidrag (för både dig och barnen etc)?

  Folk kritiserar att vi lägger pengar på människor från krigsdrabbade länder men ett sånt här avelsstall går bra? Och dessutom – brukar man inte studera FÖRST, dvs INNAN man börjar krysta ut ungar?

  Tycker du ska satsa på en elfte. Kom igen.

  Fan vad irriterande. Finns det någonstans jag kan ringa för att få reda på hur mycket bidrag den här familjen har? Jag bor i England så har inte så bra koll.

 • G-T
  16 september, 2016 at 10:19

  Men: och vad angår det dig att forska i en 10-barnsfamiljs historia som du inte känner till, dessutom bor du i England.
  du vet ju ingenting om hur det funkar i Sverige – det märks. Avundsjuk?
  Barnbidraget går till barnets uppehälle inte föräldrarna.
  Och det är LIKA oavsett om du är miljonär eller inte.
  då tycker jag det isåfall är MER sjukt att de med mycket pengar kan avsätta hela bidraget som ungen kan casha ut senare.Dessa 10 ungar genererar rätt mycket skatt under alla dessa år de jobbar. Har du förresten en aning om hur mycket ett barn kostar? tror du de lever gott på barnbidragspengarna? Tror du dessutom att de bägge föräldrarna har heltidsinkomster, fattar du hur låg egenpension mamman får när det är dags – barnaavlande ger inga pluspoäng om du trodde det – så du – ett gott råd – lägga ner avundsjukan – sannolikt inte värt hetsa upp sig för:-) Och om du lyckas ta reda på hur mycket familjen får – vad ska du göra sen?
  Du har bara rätt i en sak du skriver: Du har inte så bra koll.
  Ha en fortsatt bra dag!!

 • men
  16 september, 2016 at 20:50

  G-T
  Du är ju antagligen avelskossan själv under annat nick. Du verkar inte så värst intelligent och jag ska ge dig ett par exempel på varför. Du säger att jag inte vet något om hur det fungerar i Sverige. Vad baserar du det på? Att jag bor i England? Du vet ju inte alls vad för förhållande jag har till mitt hemland eller hur ofta jag är där.
  Ett annat exempel: du tjatar om att jag är avundsjuk. Alltså….hur ska jag förklara för att du ska förstå. Du (eller personen du försvarar) har ingen utbildning. Du klämmer fram 10 barn SOM STUDERANDE, dvs du har inte ens någon inkomst. Svenska skattebetalare försörjer både dig och din familj och du menar att anledningen att jag, med (mycket) lång universitetsutbildning från flera länder kritiserar dig för att jag är AVUNDSJUK där du sitter och trycker i din håla. Det är inte ens provocerande att höra…man lägger huvudet på sned och suckar lite, tycker synd om dig en liten stundd, för jag förstår att du måste försöka intala dig något sådant för att kunna rättfärdiga dig själv och kunna se dig själv i spegeln.
  Men sen minns jag åter att hela min familj i Sverige, alla vänner etc betalar för att du ska yngla av dig 10 gånger. Då tycker man inte så synd om dig mer. Då känns det nästan lite äckligt. Nästan lite perverst faktiskt.
  Jag förstår inte hur det fungerar i Sverige. Obegåvade människa – det är DU som inte förstår hur en välfärdsstat fungerar. Sedan har du mage över att kritisera folk med pengar! Att du inte SKÄMS.

  Ha ha och det roligaste – dessa ungar kommer generera skattepenga. Oh ja. 😀 Mja alltså, inte så troligt. De gör nog som mamma och särar på benen rätt tidigt för det är den verklighet de känner till. Så får man betala för deras yngel också.

 • men
  16 september, 2016 at 20:54

  En-tandade Cletus med sin redneckfamilj i Simpsons – jealous?

 • G-T
  16 september, 2016 at 21:27

  Men 🙂 så underhållande du är. Nä jag är ett helt annat nick – jag har två barn själv,höginkomsttagare är de,roligt att du blev provocerad av det jag skrev iallafall, och att du tog åt dig.Sedan måste du såklart sexualisera mig genom att anta att mina påstådda barn ”särar på benen”som sin mamma trots att du inte ens vet om jag är man eller kvinna – jag asgarvar här:-))) Ja inget tvivel om att du är man och inte kvinna iallafall. Men roligt ,det var det!Eftersom jag inte vill belasta KZ blogg med mer skit så tänker jag inte kommentera dig mer.Dina åsikter betyder ingenting annat än att du mobbar andra.

 • men
  16 september, 2016 at 21:58

  Nej, jag är inte man. Och jag pratar om barn till en outbildad 10barnsmamma. Och du verkar inte vidare bildad du heller. En kurs på Komvux i samhällsvetenskap hade gjort dig gott!
  Dessutom säger det allt om dig att du sitter och roas av att provocera folk. Jag tar åt mig, säger du. Fniss…det blir så fel när du yttrar dig. Dessa är dina ambitioner – få folk att provoceras och ta åt sig. Hur kan jag förresten ha tagit åt mig något som inte ens handlar om mig? I mina ögon är du dummare än tåget. Intala du dig att det handlar om mobbing om du vill. Men du försvarar någon som bokstavligen förökar sig för pengar! Tom prostitution är mer rättvist då det då åtminstone är torsken som betalar. Här är det hela Sverige. Det känner du att du vill försvara.

 • Mr R
  16 september, 2016 at 22:16

  Nej Kia, hon behöver ingen administratör. Hon behöver en stylist o an näve sunt förnuft!

 • Vera
  16 september, 2016 at 22:22

  Katrin lever på näthat o mobbing. Det är det som betalar hennes hyra, det är det som är hennes ”karriär”. utan sunt förnuft o siktet enbart inställd på att synas o kränga pengar till varje pris ser man ingen anledning att städa upp sin blog. Vi at alla olika o vi har alla olika syn på oss själva o vad vi tycker är ok at ha associerat till det egna namnamet eller vad vi tycker är ok att göra för att få ihop til hyran.

 • wow
  16 september, 2016 at 22:59

  Väldigt snygg!!

 • Mikaela
  18 september, 2016 at 18:23

  Vad fin du är!

  Kram

 • davve
  19 september, 2016 at 17:18

  Haha folk fattar ännu inte. Katrin tjänar pengar på att alla korkade haters kommer in på hennes blogg 500 ggr varje dag. Hon skrattar hela vägen till banken.

 • Zingostar1986
  20 september, 2016 at 17:36

  davve, och du är en utav dem!????????????

 • Davve
  22 september, 2016 at 13:40

  Varför är du så besatt av mig lilla Bob. Ja alla vet att jag heter Zingostar1986 på instagram.:’ du är helt nojig och besatt av det haha.

  Ja men skillnaden är att jag gillar Katrin. Ni gillar inte ens henne. Och skriver en massa strunt som hon aldrig läser. Och besöker bloggen minst 20ggr varje dag. Annars skulle inte du hinna tramsa så mkt. Haha

  Varför frågar du inte Katrin efter en autograf din fårskalle? Haha

  Fårskallar är värsta sortens pedofiler. Som du haha

 • Carrrrrrrl Bildt
  22 september, 2016 at 20:48

  Du ser ju fan ut som skatan Corazza Bildts syster och det är verkligen ingen komplimang.

 • Davve
  25 september, 2016 at 09:44

  Haha Kateins största fan Bob blir helt till sig varje gång Katrin postar en bild på sig själv????