Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså hallå hjälp mig det sjukaste hände min fot just. Egentligen gjorde jag upptäckten igår. Plötsligt från ingenstans har jag fått värsta knölen på min högra fot ser ni? På min vänstra fot ser ni knölen. På den högra är den nästan osynlig för det är så svullet. Jag har inte gjort nåt det är som en broskknöl typ. Den känns inte bara när man trycker på den då gör den ont. Är det farligt? Vad ska jag göra? Gå till husläkaren eller? Kan det vara åderbråck? Kan det vara en farlig knöl? Jag tränar som vanligt med den för den stör inte egentligen. Men läbbigt ändå. Eller? Vad är det? Jag vet att ni vet. Berätta för mig!

You Might Also Like

 • Marie
  12 september, 2016 at 21:51

  Ingen fara. Ganglion eller något. Jag har det också ibland. Går inte att göra något åt. Ha inte skor som trycker på den då kan den bli större. Helt ofarligt! Lite störigt bara.

 • Sam
  13 september, 2016 at 08:51

  Ang förra inlägget så har du uttalat att ”det finaste jag kan ge mina barn är kändisskap”.
  Det är nu du kanske vill omvärdera det?

  Ni (du, Kissie, Paow osv) vars kändisskap startade med att ni skrev en massa smörja/knullade er in i rampljuset genom att kasta skit på alla andra, har förmodligen så mycket bajskarma att detta är vad ni kommer att få äta i media resten av era liv?

 • ortoped
  13 september, 2016 at 09:50

  Fel belastning,använd skor med 3 cm klack.
  Bra för ryggen och fötter.

 • kokko
  13 september, 2016 at 10:04

  Du börjar bli gammal.!

 • reductil4you
  13 september, 2016 at 10:11

  Äkta Reductil 20mg till salu. Underlättar viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • kokko
  13 september, 2016 at 11:46

  Varför erkänner du inte att du inte är ung längre 😀 Det är i alla fall jag.!

 • kokko
  13 september, 2016 at 11:48

  Jag fick mitt första barn när jag var 16. Ok, kanske borde väntat till 18 men nu har mina barn en ung mamma med samma intressen som dom och kan använda varandras kläder och har fräscha fasta bröst och dina har en gammal. 😀

 • AnnaP
  13 september, 2016 at 14:10

  Lilla kokko, att vara ung går över. För övrigt skäms garanterat dina barn över dina försök att vara ”kompis” med dem.

 • z
  13 september, 2016 at 16:14

  Går i min släkt de där, min gammel faster var tvungen att slipa ner sin knöl.

 • Gunvie
  16 september, 2016 at 22:34

  Kolla blodtrycket !

 • Frida
  19 september, 2016 at 12:24

  Hej fina katrin , hoppas foten blivit bättre .
  Kan va skorna felbelastning eller att du samlat på vetska i ng led å det blivit en infektion.
  Sen tycker ja du bloggar så bra .
  Önskar lite längre inlägg dock
  Å sen till folk som skriver elaka saker, sluta läsa bloggen om ni inte gillar den.
  Vi kvinnor människor ska bygga upp varandra inte trycka ned varanndra.
  Kram från en sköterska

 • Katja
  19 september, 2016 at 13:30

  Uppsöka läkare, hoppas du inte fått psoriasisartrit.