Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är ju ashärligt att jag fortfarande står hemma i köket och tar fram nya produkter. Ska aldrig sluta med det. Det känns väldigt personligt och jag känner att jag på det sättet kan stå för allt jag säljer till er och garantera att det är bra skit med bra och nyttiga råvaror. För tillfället håller jag på att ta fram en grymt god müsli med en massa gryn, frön men utan nötter. Tänk att jag skulle behöva bli ihop med en nötallergiker för att det skulle få mig att inse att man ska försöka tillgodose så många som möjligt med goda och nyttiga produkter. Man kan säga att den här muslin är som en kärlekshyllning till min fantastiska kille. Ska den heta "kärleksmusli" eller är det kanske att dra det för långt? Ha ha. Jag skojar. Inte med muslin men med det där kärleksdravlet. #cleaneating #kzcleaneating

You Might Also Like

 • G-T
  9 september, 2016 at 12:56

  Mmm steg i rätt riktning. Det är väldigt många på jorden som är överkänsliga/allergiska mot mycket som kan få katastrofala följder. Däribland är ju nötallergi ett av de farligaste då det räcker med att en person öppnar nötpåsen på flyget (med hänvisning till att vederbörande har all rätt att göra så) för att en annan person ska mista livet.Det blir säkert uppskattat.

 • G-T
  9 september, 2016 at 12:58

  PS tänk på att för att vara riktigt säker på att produkten är nötfri så ska arbetslinjen där produkterna tillverkas, även den vara fri från tillverkning av andra produkter med nötter i, men det här vet du ju redan såklart…..

 • men
  9 september, 2016 at 14:23

  Men helt ärligt talat. Du får redan sätta höga priser på en musli som riktar sig till gemene man. Hur mycket kommer nötfri musli då att kosta för att vara tillräckligt lönsamt för dig, som riktar sig till en specialgrupp. 700kr per pack?

 • Emi
  9 september, 2016 at 15:47

  Det var dags att hitta på nya spännande produkter:):)

 • Ina
  9 september, 2016 at 17:13

  Ursäkta men det kan vara så att jag är helt knalldum i huvudet, men, om man tar fram en müsli av en massa andra märkes produkter och blandar ihop det, kan man sen kalla det sin egen ? Eller är jag fel på det ? Då är det ju andras produkter man blandar ihop och det kan ju alla göra. Rätta mig om jag har fel

 • w
  9 september, 2016 at 17:22

  För det finns inga andra nyttiga müsli på marknaden…

 • Anna
  9 september, 2016 at 19:10

  Ina, Katrin måste väl få köpa vanliga ingredienser för att testa sig fram hemma i sitt kök. Tror knappast att exakt samma fabrikat kommer användas när/om produkten kommer i produktion. Tror också att de flesta müslitillverkare köper sina ingredienser av olika underleverantörer istället för att producera råvaror själva.

  Håller med om att nötfri müsli är en bra produkt men antagligen väldigt dyr med tanke på den lilla målgruppen och att man inte kan tillverka müsli med nötter i samma anläggning.

 • Malin
  9 september, 2016 at 19:16

  Äntligen! Som jag väntat!!! ????????????

 • giggi
  10 september, 2016 at 09:36

  Ja Ina jag tar och rättar dig tror jag
  Tänker du att hon borde ”tillverka” eget linfrö…honung…havregryn mm???
  Och man kan inte tex baka något eget om man inte gör ett eget mjöl, en annan typ av ägg(?) eller använda kryddor som inte redan finns???

 • Ina
  10 september, 2016 at 10:44

  Ja Anna o Giggi det var ju såna svar som era jag ville ha för jag fattade inte riktigt men det gör jag ju nu, haha. Och tack för era svar:)

 • eva
  10 september, 2016 at 11:57

  Men Katrin? Varför har du ÄNNU inte kommenterat ohyran i ditt knäckebröd här på din blogg där du marknadsför dina varor??? En kvällstidning som skrivit om dina knäckebröd har du endast gjort en kort kommentar till. Men varför inte ett ord här på din blogg? Inte särskilt seriöst som företagare i den branschen att inte ens förklara till dina kunder som är här inne. Det funkar aldrig att bara tysta ner något sådant här äckligt som larver o tro att kunder ska ”glömma” bort det. Kommer själv aldrig mer att köpa något ditt knäckebröd eller något annat heller.

 • Anna
  10 september, 2016 at 13:01

  eva, varför göra så stor grej av att någon har hittat kryp i en produkt? Det händer då och då. Har själv hittat kryp i både Finax och Axas musli flera gånger under åren. Jag och många med mig går inte till media när det händer utan vi går tillbaka till mataffären med varan och så är det inte mer med det. Brukar också vänta några veckor innan jag köper samma vara på samma affär igen eftersom de antagligen har fått ett dåligt parti där någon insekt krypit in och förökat sig antingen på fabriken, under transporten, på centrallagret eller i butikens lager. Det är sånt som händer.

 • Så!
  10 september, 2016 at 13:37

  Nu tänker jag något som jag vet att de flesta tänker men inte skulle våga säga. Allergiker. Vi måste sluta pjåska med dem. Varför ska hela världen sluta snurra bara för att någon helt plötsligt inte tycker om fisk? Den allra största delen av allergier sitter bsraci tankeverksamheten dvs man inbillar sig! Den andra delen går att vänja bort. Min son tjatade om att han var allergisk mot både damm (så han kunde inte dammsuga) så jag började hälla in allt damm i hela huset i hans rum. Då började han dammsuga minsann. Damma med pälsdjur. Först gnäll gnäll om att det svider i ögonen. Pang – hamster i julklapp!!
  Hade någon av mina ungar kommit och sagt att de inte tål nötter så hade jag serverat det morgon middag kväll tills de plötsligt kom på att de tålde det igen. Så!

 • Tove
  10 september, 2016 at 14:11

  Så! Det var ungefär det dummaste jag läst. Träna bort allergier… Ganska många skulle dö på vägen med det lilla experimentet.

 • mum
  10 september, 2016 at 14:17

  Så!
  Min son höll på att dö i anafalastisk chock. Han är allergisk mot nötter och skaldjur bl a.
  Men du skriver väl bara för att provocera oss som har barn med allergi!
  Inte roligt!

 • Så!
  10 september, 2016 at 14:20

  Det är vad de vill lura dumma människor så att de ska köpa dyr specialmat och dyra kläder utan ull i osv. Tänk utanför boxen!!

 • Marie
  10 september, 2016 at 14:32

  ”Så”,
  Det är tack vare stolpskott som dig som vi har akut inkommande barn till barnakuten med andningssvårigheter och anafylaktisk chock. Ditt obildade och ignoranta svar retar gallfeber på mig som sjuksköterska och tyvärr finns det flera av er mödrar som utsätter barn för denna behandling. I mina ögon är det barnmisshandel då ni frammana reaktioner som leder till onödigt lidande med tillhörande akutsjukvård.

 • Så!
  10 september, 2016 at 15:08

  Ja, det låter ju hemskt men tyvärr tror jag du hittar på. Och vad ska jag nu göra med hamstern då menar du?? Släppa ut honom i skogen? Jag hoppas du fattar att det här rörsig om en relativt tam hamster och att han inte har en chans ute i skogslivet på egen hand eftersom han aldrig lärt sig jaga eller vet hur man gräver efter rötter och sånt! Är det ok då tycker du??

 • Marie
  10 september, 2016 at 15:58

  Det är ngt uppriktigt fel på dig…
  Tackar dock för underhållande inlägg.

 • eva
  10 september, 2016 at 16:22

  Till Anna! Rolig kommentar det där du.

 • kz
  10 september, 2016 at 16:56

  Katrins LARVigt goda müsli – den kryper iväg av sig själv!

 • Inga
  10 september, 2016 at 16:56

  @Så! jag hoppas du skämtar angående allergier, men jag är rädd för att du inte gör det. Min arbetskamrat dog nästan förra veckan (tack och lov har vi Betapred mm på jobbet och ambulansen kom snabbt) på grund av en hastig allergichock. Själv har jag reagerat likadant på kiwifrukt. Läs på lite om allergier och inte minst KORSALLERGIER som inte heller är så kul och som man kanske inte känner till. Under tiden kan du ju fundera över hur lämplig du är som förälder…………….

 • Så!
  10 september, 2016 at 17:17

  Nä det är ju givetvis hemskt om folk håller på att dö, men man dör inte av en hamster det gör man bara inte. Ingen har någonsin gjort det och kommer heller inte att göra det hur stor den än är. Och sen att ni håller på och tycker synd om min son – ge fan i det. Han är alltså inte alls perfekt alls. Han har tex bara matat hamstern han fick i julas en enda gång sen stack han in på sitt rum och kved. Sen har jag fått stå och hälla frö i buren och sågspån och sånt trams varenda eviga dag. Det är inte ens mitt djur det är hans !

 • fjortis
  10 september, 2016 at 17:21

  Så!
  Nu räcker det!

 • Så!
  10 september, 2016 at 17:24

  Hur menar du nu fjortis?

 • fjortis
  10 september, 2016 at 17:38

  .Så!
  Käften!

 • Så!
  10 september, 2016 at 17:50

  Fjortis din lilla fitta, bara för att du är bitter och inte vågar eller klarar av att hantera dina problem i verkliga livet så försök inte få nåt utlopp genom mig. Du är säkert mobbad och sitter hemma och biter på naglarna och snyftar framför datorn.
  Uhu uhu uhuuu…
  Synd om dig fittis :'(

 • Så!
  10 september, 2016 at 17:54

  Fjortis du skulle kunna gå vår hamster. Det är bra för mobbade barn att ha djur. Dels får de små stackarna känna sig omtyckta etttag och så kan djuret även försvara mobbingoffret . Bra på många sätt.

 • My
  10 september, 2016 at 17:55

  Jag tror att Så! är Katrin eller ngn som känner henne och de asgarvar just nu

 • Så!
  10 september, 2016 at 17:56

  Är det allergier du är mobbad över? Är det där skon klämmer?

 • Kia
  10 september, 2016 at 19:10

  Så! hur gammal är din son? och du själv?

 • G-T
  10 september, 2016 at 20:04

  Men tagga ner:-)))) att ni kan ta sådana här kommentarer på allvar: Alias:Så! – hen driver ju med er – det fattar ni väl?
  Men jag antar att sådana kommentarer har ett syfte de oxå – vips så blev det massor av kommentera och massor av läsare. Stackars lille hamster btw…. hen åker väl ut innan jul antar jag 🙂 när Så! tröttnat på den.
  Men skämtar om allergier – det gör jag aldrig mer sedan en snubbe utanför ICA körde rakt in i ett jordgetingbo med sin åkgräsklippare – vojne vojne…….Jag var en av dem som fick uppsöka akuten. Hade ingen aning om att jag var allergisk.Så jag vet inte direkt varifrån mitt ”hitte-på” symptom som Så! refererar till ovan kom ifrån…..

 • fjortis
  11 september, 2016 at 00:18

  Kan inte alla bara hålla käften här inne nu!

 • Ditto datto
  11 september, 2016 at 01:22

  Blää vilken tråkig ångestladdade blogg usch fy bläää … Tacka vet jag systrarna graf ????

 • Sofia
  20 september, 2016 at 14:20

  Bra att tillgodose många. Som tex oss glutenallergiker. Otroligt irriterande och onödigt att era egentligen glutenfria produkter kan innehålla spår av gluten. Där tar ni bort en trogen kundkrets. Det kan ni väl lösa!